Hétvégén ismét mklb.hu & Vaáry Dekor Kupa


2013-01-21 16:11:36  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hétvégén ismét mklb.hu & Vaáry Dekor Kupa főképe
A tavalyi nagy siker után január 27-én vasárnap 10 órától két helyszínen ismét megrendezik az mklb.hu & Vaáry Dekor Teremlabdarúgó Kupát. A benevezett 25 alakulatot hat csoportba sorsolták, ahonnan az első két helyezett jut tovább az első kieséses szakaszba. Ezt követően a megmaradt 12 együttes újra pályára lép, innen már csak a legjobb hat kerülhet az elődöntőkbe. A fináléban a továbbjutott három csapat körmérkőzéssel dönti el a dobogós helyek sorsát. A mezőny idén is erős, hiszen nevezett a tavalyi torna első három helyezettje, az Inter-Thermo Kertváros, a Predators és a címvédő Mágusok is, de a városi kispályás bajnokság két bajnoka, a Kiliáni Ördögök és a Futrinka Utca, valamint a városi terembajnok Vegyigyümi is harcba száll a bajnoki trófeáért. A mérkőzések közti szünetben fehérnemű bemutatóval kedveskednek a szervezők a játékosoknak és a nézőknek, és minden bizonnyal a pom-pom lányok műsora is népszerű lesz.

A sorsolás elérhető ITT!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-13 09:58:57

Elhunyt a kenukirály


ajánlott cikk főképe

2020-01-30 11:07:43

Minősítési szinteket lőttek


ajánlott cikk főképe

2020-04-15 10:54:32

Átalakulhat a városi kispályás bajnokság


ajánlott cikk főképe

2020-03-24 13:38:24

Atlétika: Füredi Dániel Eb-szintet dobott