Újabb próbázó a Lombardnál


2013-01-22 10:25:55  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Újabb próbázó a Lombardnál főképe
Két hete kezdte a felkészülést a Lombard Pápa a márciusi tavaszi folytatásra. A vezetőség folyamatosan dolgozik a csapat megerősítésén, ennek egyik eredménye, hogy a Ferencváros együttesétől sikerült leigazolni Beliczky Gergőt. A támadó papírjainak intézése folyamatban van, így a játékos nemsokára csatlakozik a kerethez. Szerződéssel rendelkező friss igazolás nincs, próbajátékra érkezett Pápára a Budapest Honvéd labdarúgója, Balázs Bálint. Az 1992-es születésű védő az elmúlt szezonban kölcsönben Vecsésen szerepelt, 25 mérkőzésen jutott szóhoz, 23-szor kezdőként. A 2012/2013-as pontvadászatot már ismét a Honvéd színeiben kezdte, hat találkozón került a keretbe, pályára nem lépett.
A csapathoz kapcsolódó hír, hogy Ceasar Quintero felgyógyult lázas betegségéből, így már újra a csapattal edzett, mely holnap 11 órától Siófokon a Pakssal játszik edzőmérkőzést. Az is eldőlt, hogy a keret a tervezettekkel ellentétben nem utazik Törökországba edzőtáborba.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-19 18:56:33

Elveszített megyei rangadó


ajánlott cikk főképe

2020-01-15 19:21:11

Körzeti úszó diákolimpia


ajánlott cikk főképe

2019-12-29 13:39:45

Idén is lesz szilveszteri örömfutás és futóverseny


ajánlott cikk főképe

2019-11-12 14:02:31

Darts: A pápaiak nyerték a megyei csapatbajnokságot