Szombaton lép pályára a Pápai Motax Autó KC


2013-01-22 10:35:47  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szombaton lép pályára a Pápai Motax Autó KC főképe
Az előzetesen meghirdetett időponttal ellentétben egy nappal később, január 26-án szombaton 17:30-tól játssza soron következő bajnoki mérkőzését a Pápai Motax Autó KC. Vajda Balázs csapata egy Sopronban elveszített rangadó után lép ismét hazai közönség előtt pályára, hiszen idei első meccsükön január 11-én egy parázs hangulatú összecsapáson 79-63-ra kikaptak a második helyen álló riválisuktól. Hétvégi ellenfelük a tabella negyedik helyén hét győzelemmel és három vereséggel álló Siófoki Kosársuli lesz.
- Sajnos a soproni vereség nem jött jókor, de hát egy vereség sem esik jól az embernek – utalt az elveszített meccsre Vajda Balázs, a csapat vezetőedzője. Sok időnk nincs azonban keseregni, hiszen itt van egy újabb rangadó a nyakunkon. Rendkívül kiélezett, a végletekig izgalmas mérkőzésre számítok, ahol egy pozitívum mindenképp szól mellettünk, mégpedig a hazai pálya. Ellenfelünk a nyáron alaposan megerősödött, több meghatározó játékost sikerült posztra igazolniuk, így akár még a végső elszámolásba is beleszólhatnak. Részünkről vannak kisebb-nagyobb problémák, de igyekszünk túllendülni rajtuk, és szurkolóink segítségét kérve megtartani hazai veretlenségünket.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-15 10:50:20

Horváth Csanád másodszor lett Magyarország jó tanulója-jó sportolója


ajánlott cikk főképe

2020-09-11 11:47:36

MOL Magyar Kupa: Szomszédvári rangadót vív a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-07-15 10:23:01

Győrben folytatja a PELC nevelés


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 12:16:59

Online játékot indít a Magyar Diáksport Szövetség