Felkészülés: Nyert a Paks, a Lombard két kapufáig jutott


2013-01-23 12:49:07  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Felkészülés: Nyert a Paks, a Lombard két kapufáig jutott főképe
A felkészülés jegyében Siófokon lejátszotta első edzőmérkőzését a Lombard Pápa. A mieink ellenfele a szintén élvonalbeli Paks volt. Zsivóczky-Pandel Gyula a Nacsa - Nagy, Tóth G., Balogh, Horváth - Maróti, Présinger, Tóth B., Maric - Szabó Ottó, Balázs összetételben küldte pályára csapatát. A paksiak a Németh – Heffler T., Éger, Fiola, Szabó - Bartha, Báló - Lázok, Pintér, Heffler N. - Eppel kezdővel vágtak neki a két félidőnek. Az első játékrész gólt nem hozott, de küzdelmet igen – adta hírül az atomvárosiak hivatalos honlapja. A paksiaknál Heffler Norbert és Szabó János előtt adódott lehetőség, de Nacsa mindkét alkalommal a helyén volt. A pápaiak részéről Tóth Bence és Goran Maric veszélyeztetett, előbbi a felső lécet találta el, míg utóbbinak a rövid alsó felé tartó lövését kellett fognia Németh kapusnak. Fordulás után már Grőber, Dóczi, Seye, Németh Milán, Rodenbücher, Beliczky és Enyingi is a pályán volt. A kapu hálója a 65. percben rezgett meg először, sajnos ez a háló a pápaiaké volt, Bartha cselezte be magát jobbról középre, és 13 méterről a vetődő Nacsa mellett a bal alsó sarokba lőtt 1:0. A folytatásban a csereként pályára lépő Seye is csak centiket tévedett és a felsőlécet találta el, az eredmény azonban nem változott, a bajnokság 9. helyén álló Paks egygólos győzelmet aratott.

Paks – Lombard Pápa 1-0 (0-0) Gsz.: Bartha

A csapat szombaton a hazai közönség előtt is bemutatkozik, 11 órától a Duslo Sala látogat a Perutz Stadionba. A további program:

Január 30. 13:00 Puskás Akadémia - Lombard Pápa (helyszín: Felcsút)
Február 2. 11:00 Slovan Bratislava - Lombard Pápa (helyszín: Pozsony)
Február 6. 13:00 Lombard Pápa – Tatabánya (helyszín: Perutz Stadion)
                 13:00 U-21 – Lombard Pápa (helyszín: Telki)
Február 13. 13:00 Lombard Pápa - Szigetszentmiklós
Február 9. 13:00 Honvéd FC - Lombard Pápa (helyszín: Budapest)
Február 16. 10:30 MFK Ruzomberok – Lombard Pápa (helyszín: Lipót)
Február 20. FTC – Lombard Pápa (Ligakupa középdöntő)
Február 23. 11:00 Lombard Pápa – Dunaszerdahely AC (helyszín: Perutz Stadion)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-04 20:10:18

Nem folytatódik az NB III-as bajnokság


ajánlott cikk főképe

2020-08-24 18:50:33

Füredi Dániel ifjúsági magyar bajnok


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 12:16:59

Online játékot indít a Magyar Diáksport Szövetség


ajánlott cikk főképe

2020-05-06 10:47:30

Virtuális futás a koraszülöttekért