Pályázati felhívás pápai sportegyesületek működésének támogatására


2013-01-24 13:32:03  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Pályázati felhívás pápai sportegyesületek működésének támogatására főképe
Pápa Város Önkormányzata pályázatot hirdet pápai székhelyű sportegyesületek működésének támogatására. A pályázat célja: pápai székhelyű sportegyesületek számára vissza nem térítendő támogatás biztosítása, ennek idei keretösszege 35 millió forint. Jelen pályázati kiírás keretében támogatást kaphatnak Pápa város közigazgatási területén működő, pápai székhellyel nyilvántartásba vett sportegyesületek, melyek vállalják jelen pályázati feltételekben foglaltak teljesítését.

Pályázni kizárólag a pályázati adatlapon lehet, melynek beérkezési határideje 2013. február 15. A pályázatokat Pápa Város Önkormányzatának Humánerőforrás Bizottsága 2013. február 28-ig bírálja el.
Pályázat kötelező mellékletei:

- pályázati adatlap
- az egyesület bírósági, illetve cégbírósági bejegyzésének kivonata, és egyesületi alapszabályának másolata, 
- tárgyévre szóló költségvetés tervezet, (megjelölve, hogy mely költségeket biztosítja saját forrásból, és melyekre igényel önkormányzati támogatást)
- a 2007. évi CLXXXI. törvény szerinti nyilatkozatok – a közpénzekből nyújtott támogatások átláthatóságáról, (2. sz. melléklet)
- Pályázó nyilatkozatai a köztartozás mentességről, továbbá a működéséről,
- a közüzemi szolgáltató igazolása (szerződés, számlafizetés),
- a sportegyesület tagnyilvántartása,
- a tagdíj összegét megállapító közgyűlési jegyzőkönyv kivonata, 
- a 2012 év lezárt pénzügyi beszámolója, valamint a beszámolót jóváhagyó közgyűlési jegyzőkönyv kivonata. 

A támogatás elbírálásánál előnyben részesülnek:
- azon sportegyesületek, akik kiemelt sportágként valamely vállalkozástól társasági adóban részesülnek,
- az olimpiai versenysportokat képviselő egyesületek,
- az adott sportág hivatalos szövetsége által kiírt versenyeken résztvevő sportegyesületek,
- azon sportegyesületek, amelyek utánpótlás neveléssel is foglalkoznak.
Támogatásban az a sportszervezet részesülhet, amely – amennyiben volt – hiánytalanul elszámolt az előző évben kapott önkormányzati támogatással.

A támogatási összeget kizárólag a sportegyesület alapszabálya szerinti működtetésére - létesítmény fenntartás/pálya és terembérleti díja, edzők és sportvezetők díjazása és annak közterhei, igazolt sportesemény szállítási és utazási költsége, játékvezetői költség, sportfelszerelések vásárlása, nevezési díj, játékengedélyek, sportorvos biztosításának költségei – lehet felhasználni. 

Azon sportegyesület, amely támogatása az 1 millió forintot meghaladja, a támogatási összeg első részletéről legkésőbb július 31-ig, a támogatási összeg második részletéről a támogatást követő év január 31. napjáig köteles elszámolni, mely elszámoláshoz – amennyiben rendelkezésére áll, fényképekkel is ellátott – írásos beszámolót kell készítenie.

Azon sportegyesület, amely támogatása az 1 millió forintot nem éri el, a kapott támogatás összegéről a támogatást követő év január 31. napjáig köteles elszámolni, mely elszámoláshoz – amennyiben rendelkezésére áll, fényképekkel is ellátott – írásos beszámolót kell készítenie.

A pályázatot egy példányban postai úton Pápa Város Önkormányzata Humánerőforrás Bizottságnak (8500 Pápa, Fő u. 5.) címezve, vagy személyesen a Polgármesteri Hivatal Polgármesteri Kabinetjéhez lehet benyújtani.  A pályázat elbírálásáról és annak eredményéről a pályázó írásos értesítést kap.

A pályázathoz szükséges adatlap letölthető ITT!

Az elszámolólap elérhető ITT!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-20 17:30:03

Az Édenkert oviba került a vándorserleg


ajánlott cikk főképe

2019-10-20 17:05:29

Tovább tart a hazai átok, megint otthon bukott a Perutz


ajánlott cikk főképe

2019-12-16 20:54:29

A Bakonyerdő nyerte a megyei derbit


ajánlott cikk főképe

2020-02-25 10:03:55

Karate diákolimpia: Három érem az országos elődöntőn