Farsangi kavalkád a Nátuskerti Óvodában


2013-01-25 18:32:57  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Farsangi kavalkád a Nátuskerti Óvodában főképe
A Répa, retek, mogyoró társulat közel egy éve szórakoztatja az óvodás korosztályt vidám, interaktív műsorokkal Pest megyében. Ma délelőtt Pápára látogattak a Nátuskerti Óvoda apróságaihoz, hogy a farsang közeledtével interaktív előadással tegyék még színesebbé a farsangi időszakot. Az együttes egyik Pápáról származó tagja, Kiss Dóra elmondta, nagy öröm számára, hogy Pápán léphetnek fel farsangi műsorukkal.
- Pápán a Zalka Máté Általános Iskolába (ma Tarczy Lajos Általános Iskola) jártam, s talán már akkor megfogalmazódott bennem, hogy én ha felnőtt leszek, gyerekekkel szeretnék foglalkozni. Érettségi után aztán bele is vágtam a színházi életbe. Első komolyabb állomásom Veszprémben volt, majd onnan kerültem Zalaegerszegre, ahol 13 évig színészkedtem. Jelenleg Őrbottyánban élek családommal, van egy gyönyörű 11 éves lányom és egy 8 éves fiam. Az óvodapedagógiai diplomával és a színészi képességemmel ötvözzük ezeket az előadásokat, vagyis fejbábozunk, énekelünk, táncolunk és rengeteget mosolygunk. Saját mesejátékainkat fejbábokkal játsszuk, a gyerekeket is mindig bevonjuk a játékba. A mai napra egy farsangi karnevált hoztunk, melyben táncolunk, éneklünk, elűzzük a telet és vonatozunk is az ovisok legnagyobb örömére.
Demeter Zsuzsanna, a társulat másik tagja hozzátette, számára a zene és az éneklés a minden.
- Nagy öröm számomra, hogy Dórival találkoztam, s hogy együtt dolgozhatunk. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a kicsik jól érezzék magukat előadásaink során, és hogy megismerkedjenek az adott jeles ünneppel. Az előadásaink elsősorban 3 és 9 éves gyermekeknek íródtak. Pápán első ízben járunk, terveink között szerepel, hogy a megye több óvodájába is eljussunk.
Szekér Lászlóné óvodavezető kérdésünkre elmondta, a kicsik már izgatottan várják a farsangot, feldíszítették a csoportszobákat, s kiválasztották, hogy ki, milyen jelmezbe öltözik a jövő pénteki farsangi mulatságra.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-24 21:38:41

Pápai Drámaműhely


ajánlott cikk főképe

2020-01-07 22:24:42

Új utakon - Festménykiállítás a könyvtárban


ajánlott cikk főképe

2019-12-09 20:12:10

Ajándékkártyával és műsorral kedveskedtek az időseknek


ajánlott cikk főképe

2020-02-02 19:15:58

Mátyás és a bolondkirály