Döntetlen a Lombard Pápa második felkészülési meccsén


2013-01-26 13:58:08  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Döntetlen a Lombard Pápa második felkészülési meccsén főképe
A Lombard Pápa a szlovák másodosztályban szereplő Duslo Sala ellen folytatta a felkészülési mérkőzések sorát. A szerdai találkozóhoz képest több helyen is változtatott Zsivóczky mester, aki a Markek – Nagy, Dlusztus, Balogh, Présinger – Horváth L., Tóth B., Quintero, Szabó O. – Beliczky, Maric kezdőnek szavazott bizalmat, csereként Tóth G., Rodenbücher, Enyingi, Dóczi, Grőber, Maróti és Németh M. is szóhoz jutott. A mieinken látszott a felkészülés okozta fáradtság, ennek ellenére 0-1-es félidő után előbb Tóth Bence tizenegyesével kiegyenlítettek, majd egy remek kiugratás után Beliczky higgadtan elhúzta a kapus mellett a labdát, és előnyhöz juttatta a pápaiakat 2-1. A vezetést egészen a 90. percig sikerült megőrizni, ekkor azonban egy 16-oson belüli szabálytalanság miatt a játékvezető ismét a büntetőpontra mutatott, melyet a vendégek értékesítettek is, így 2-2-re végeztek a felek.

Zsivóczky-Pandel Gyula: Az eredménnyel nem foglalkozom, de jó lett volna megnyerni a mérkőzést, hiszen minden győzelem mentálisan sokat jelenthet a társaságnak. A felkészülés kellős közepén vagyunk, ennek az időszaknak megfelelően futballoztunk, fáradt a társaság, de ha nem lenne az, akkor valamit nem jól csinálnánk. A támadójátékunkat mindenképp meg kell erősíteni, egy nagyon stabil védekezésből hatékony támadójátékot akarunk játszani tavasszal, ehhez még keressük az embereket. Beliczky Gergő szerződtetésével egy lépést tettünk előre, de egy jobb oldali játékosra, egy középpályásra és egy csatárra mindenképp szükségünk van.

A Lombard január 30-án Felcsúton a Puskás Akadémiával meccsel, majd Pozsonyba utazik a Slovan Bratislava elleni összecsapásra.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-16 16:06:42

Második hazai győzelmére hajt a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2019-10-16 17:23:44

Bozsik fesztivál a Perutz stadionban


ajánlott cikk főképe

2019-10-18 18:01:54

A Bicskét fogadja a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-02-08 14:33:23

Nyolcgólos döntetlen