Községek asztalitenisz csapatversenye


2013-01-26 15:02:29  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Községek asztalitenisz csapatversenye főképe
A verseny célja versenyzési lehetőség biztosítása a községekben élők részére, illetve a községi csapatok erősorrendjének eldöntése volt, a megmérettetésre a Pápa kistérség községeinek kétfős női, férfi, lány és fiú csapatai nevezhettek. Kizárólag azok állhattak asztalhoz, akik a benevező község lakosai, dolgozói, illetve az asztalitenisz bajnokságba benevezett sportolói voltak, az NB-s bajnokságban szereplők nem indulhattak, így az egyik nagy favoritnak számító dákai csapat nem vehetett részt, hiszen Ujvári István tagja az NB III-as alakulatnak.
A Versenybíróság elnöke, Dudás Szabolcs érdeklődésünkre elmondta, két egyéni győzelmet kellett nyerni ahhoz, hogy a csapat továbbjusson, ha az egyéni küzdelmekben nem született döntés, páros meccsel döntötték el a továbbjutás sorsát. A fiúknál Pápateszér győzelmére lehet számítani, a felnőtteknél Dáka, Pápakovácsi, Bakonyjákó képvisel komoly játékerőt, a lányoknál pedig Vaszar, Magyargencs, Tapolcafő a legesélyesebb.

Az eredmények ITT.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-07 18:05:12

Kosárlabda: Vereség az évindítón


ajánlott cikk főképe

2019-10-02 11:25:48

Kiélezett hajrá várható a kispályás bajnokságban


ajánlott cikk főképe

2020-02-25 10:03:55

Karate diákolimpia: Három érem az országos elődöntőn


ajánlott cikk főképe

2020-01-24 14:25:37

Túl a 60-on is a triatlon szerelmese - Burján Ernőné Zsuzsa példát mutat a fiataloknak