Első edzőmeccsén kikapott a Lombard II


2013-01-27 15:56:21  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Első edzőmeccsén kikapott a Lombard II főképe
Az edzések monotonitását a Lombard II az U-18-as gárdával kiegészülve a Haladás U-18, U-17-es együttese ellen törte meg. A Szombathelyen rendezett találkozón jól és agresszívan kezdett a vendégcsapat, és már a 10. percben vezetést szereztek Radics révén, amit a hazaiak még az első félidőben kiegyenlítettek. A második játékrészben a Pápa több próbázót szerepeltetve teljes sort cserélt, ami jelentős visszaesést eredményezett, elsősorban a védekezésben, így a hazaiak négy góllal nyerni tudtak.

Nagy Mihály: Az első félidőben meglepően jól teljesítettünk, kifejezetten tetszett. A második játékrészben sajnos „vékonyak” voltunk.

Haladás U-18, U-17 - Lombard Pápa II, U18 5-1 (1-1)

Lombard Pápa II, U18: Baracskai – Enyingi (Kovács II.), Németh (Puskás), Kovács I. (Padi, Kalmár B.), Böröczky (Bolla) – Ughy (Leja), Horváth (Ferencz), Páli (Iványi) – Kalmár D. (Budavári), Radics (Károly)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-05 15:57:37

Ismét dobogón a PELC


ajánlott cikk főképe

2020-01-19 19:51:38

Két korosztálynak rendezett teremtornát a PELC


ajánlott cikk főképe

2020-01-03 12:09:53

Jótékony dartsosok


ajánlott cikk főképe

2020-02-19 10:06:04

Kiütéses siker