Simon Attila és Balázs Bálint sem lesz a Lombard játékosa


2013-01-29 13:15:07  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Simon Attila és Balázs Bálint sem lesz a Lombard játékosa főképe
A korábban a Lombard Pápával hírbe hozott Simon Attila ma a PMFC-hez szerződött, a hírt a pécsi klub hivatalos honlapja jelentette be, ezzel eldőlt, hogy a hírek szerint a mieink által is csábított támadó nem Pápán folytatja pályafutását. Tavasszal ugyancsak nem láthatjuk  Lombard mezben Balázs Bálintot, a Honvéd játékosa múlt héten próbajátékon szerepelt Pápán, a Paks elleni felkészülési meccsen pályára is lépett, ám teljesítményével nem sikerült meggyőznie a vezetőket. A Lombard Pápa szerdán Felcsúton a Puskás Akadémiával meccsel, majd szombaton Pozsonyban a Slovan Bratislava ellen folytatja az edzőmeccsek sorát, melyeken minden bizonnyal lesznek újabb próbázók, róluk és a két találkozó alakulásáról is természetesen beszámolunk.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-18 15:46:26

Hosszabbításban győzte le a listavezetőt a Concordia Motax KC


ajánlott cikk főképe

2020-01-06 12:12:24

A Balla DSE sportolói is ott lesznek az Év Sportolója Gálán


ajánlott cikk főképe

2020-02-04 17:36:41

Eredményes évet zárt az Első Magyar Polgári Lőegylet


ajánlott cikk főképe

2019-11-16 16:06:42

Második hazai győzelmére hajt a Perutz FC