Simon Attila és Balázs Bálint sem lesz a Lombard játékosa


2013-01-29 13:15:07  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Simon Attila és Balázs Bálint sem lesz a Lombard játékosa főképe
A korábban a Lombard Pápával hírbe hozott Simon Attila ma a PMFC-hez szerződött, a hírt a pécsi klub hivatalos honlapja jelentette be, ezzel eldőlt, hogy a hírek szerint a mieink által is csábított támadó nem Pápán folytatja pályafutását. Tavasszal ugyancsak nem láthatjuk  Lombard mezben Balázs Bálintot, a Honvéd játékosa múlt héten próbajátékon szerepelt Pápán, a Paks elleni felkészülési meccsen pályára is lépett, ám teljesítményével nem sikerült meggyőznie a vezetőket. A Lombard Pápa szerdán Felcsúton a Puskás Akadémiával meccsel, majd szombaton Pozsonyban a Slovan Bratislava ellen folytatja az edzőmeccsek sorát, melyeken minden bizonnyal lesznek újabb próbázók, róluk és a két találkozó alakulásáról is természetesen beszámolunk.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-18 10:08:45

Gyászol a magyar sportélet


ajánlott cikk főképe

2020-07-13 20:20:59

Elkészült az NB III csoportbeosztása


ajánlott cikk főképe

2020-09-13 21:05:04

Tíz emberrel harcolta ki a döntetlent a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-04-30 16:19:07

A kormány engedélyezi az edzéseket, a zárt kapus meccsrendezést