Kerek évfordulót ünnepelt az óvodapedagógusok egyesülete


2013-01-31 23:56:44  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Kerek évfordulót ünnepelt az óvodapedagógusok egyesülete főképe
Tízéves jubileumát ünnepli az idei évben a Pápa Város és Vonzáskörzete Óvodapedagógusainak Egyesülete. Az egyesületi tagok csütörtökön este vidám hangulatú születésnapi zsúrral tették emlékezetessé a jeles évfordulót Takácsi település óvodájában.
Az ünneplő közösséget Kunszt Szabolcs, Takácsi polgármestere köszöntötte, majd pedig a település óvodásai, valamint a helyi Kenderszer Néptánccsoport és Népdalkör tagjai szórakoztatták az egybegyűlteket mozgalmas, látványos néptáncműsorukkal.
A rendezvényen Pápa Város és Vonzáskörzete Óvodapedagógusainak Egyesülete virágcsokorral fejezte ki köszönetét Csákvári Juditnak az egyesületi elnökként elvégzett munkájáért. A születésnapi mulatságról természetsen a szülinapi torta sem hiányozhatott, és emellett további finomságok biztosították, hogy senkinek se maradjon hiányérzete az eszem-iszommal kapcsolatosan.
Csákvári Judittól megtudtuk, 2003 januárjában alakult meg az egyesületük, amelynek tagsága leginkább a  pápai kistérség óvodáiban tevékenykedő óvónőkből áll össze. Az óvodapedagógusok egyesülete mind a tizenegy pápai, illetve harminc vidéki óvodából rendelkezik tagokkal.
Az elnök hangsúlyozta, szervezetük mindenki felé nyitott, és programjaik, rendezvényeik minden pedagógus számára ingyenesek. A szakmai előadások, konferenciák mellett többek között kirándulás, színházlátogatás, vagy éppen kiállításszervezés is szerepel az egyesület tevékenységi körében. Csákvári Judit megfogalmazása szerint céljuk nem lehet más, mint az eddigi sikeres tevékenység folytatása, a jó kapcsolatok megőrzése, bővítése.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet