Interaktív tárlatvezetés


2010-01-14 19:10:37  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Interaktív tárlatvezetés főképe
Ma délután interaktív tárlatvezetésen vehettek részt a Református Kollégium Gimnáziumának 10.c osztályos tanulói a Jókai Mór Városi Könyvtárban lévő A. Tóth Sándor állandó kiállításon. A tárlatvezető Kerpel Péter művésztanár.
- A pályázat végéig, 2010. májusig körülbelül ezer fő látogatására számítunk. A kétszer 45 perces program első része egy interaktív tárlatvezetés – filmvetítéssel és a művész képeiről, életéről és munkásságáról szóló ismertetővel. Az óra második részében vázlatokat készítenek, krokiznak a diákok. A tervek szerint a város minden iskolája el fog látogatni ide és a végén a legjobban sikerült vázlatokból kiállítást rendezünk - mondta el Kerpel Péter.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-28 21:46:53

A paktum projekt előrehaladását összegezték


ajánlott cikk főképe

2019-09-09 21:39:00

Körforgalmi körkép


ajánlott cikk főképe

2019-09-05 16:30:40

Várkertfürdős ajándékkal gazdagodott második heti nyertesünk


ajánlott cikk főképe

2019-09-18 16:52:37

Szombaton lakótelepi nap a Fenyveserdő Bölcsődénél


PÁPA időjárás