Önkéntesek százai Nemesgörzsönynél


2013-04-06 13:16:53  | cikk: Huszár Hajnal felelő  | 


A Marcal áradásáról szóló tegnap esti cikkünkben több település nevét is említettük, amelyek önkéntesekkel vonultak ki az ár megfékezéséhez. 20 óra körül jártunk a helyszínen, a cikkben az akkor kapott információk szerint résztvevő falvak és szervezetek neveit tudtuk közölni. Azóta is folyamatosan érkeznek a segítők, éjjel Devecserből, Nagygyimótról mentek önkéntesek a nemesgörzsönyi hídhoz, de olvasóink jelzéséből tudjuk, hogy vaszariak is kivették részüket a munkából. Az újabb és újabb önkéntesek csatlakozása miatt nehezen követhető a segítséget nyújtó települések sora, hiszen a helyszínen lévő szakemberek számára nem az a legfontosabb, hogy regisztrálják az érkezőket, hanem hogy szervezzék a védekezést és dolgozzanak a gát építésén.
A katasztrófavédelmi szervezetek minden önkéntes munkáját köszönik, a Pápa-ma szerkesztősége pedig elismeréssel szól az önkéntesek hősies helytállásáról, még ha néhány település neve késve is jelenik meg a híradásban.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-02-18 21:53:48

Átadták a könyvtár felújított épületrészét


ajánlott cikk főképe

2019-01-30 20:18:01

Harmadikak lettek a mezősök az országos mezőgépész versenyen


ajánlott cikk főképe

2019-01-28 12:42:48

Üléseztek a nemzetiségi önkormányzatok


ajánlott cikk főképe

2018-10-15 15:05:54

Újraéleszteni tanítottak a Fő téren


PÁPA időjárás