Meggyőző vendéggyőzelem az U-15-ös bajnokságban


2013-04-06 14:05:28  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Meggyőző vendéggyőzelem az U-15-ös bajnokságban főképe
Az U-15-ös kiemelt labdarúgó bajnokságban a sereghajtó Pápai Egyesített Labdarúgó Club a középmezőnyben tanyázó Szekszárd fiataljait látta vendégül. A mieink a tisztes helytállásban reménykedhettek, a mai napon születésnapját ünneplő Orovecz András csapatának ugyanis nem sok babér terem a hétvégék során, mérlegük egy győzelem, 18 vereség. Az odavágón 4-1-es hazai siker született, ma a mieink a Csonka – Csuti, Kulcsár, Mogyorósi, Varga – Dékány, Barth, Nagy, Lőke – Németh, Sipos álltak fel a szekszárdiak ellen. Sajnos kevés pápai helyzet alakult ki a találkozón, a másik oldalon annál több, így már az első félidőben öt góllal vezettek a sárga mezes vendégek. A második játékrészben is Vizdár Zsolt tanítványai domináltak, további három góllal terhelték meg Csonka kapuját, ráadásul a 75. percben Lőke Gergő megkapta második sárga kártyáját, így emberhátrányban fejezték be a meccset a vendéglátók.

PELC U-15 – Szekszárdi UFC 0-8 (0-5) Gsz.: Dombi, Nagyváradi 2, Keresztes, Fóris, Bíró, Rácz, Hegedűs

Orovecz András: Nem volt sok lehetőségünk a gólszerzésre, megérdemelten nyert a Szekszárd, még ilyen arányban is. A gyenge edzéslátogatottság mellett betegségek is nehezítették a helyzetünket.

PELC U-15: Csonka – Csuti, Kulcsár, Mogyorósi, Varga – Dékány, Barth, Nagy (’80 Őrsi-Tóth), Lőke – Németh (’80 Zsoldos), Sipos

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-03-16 17:09:24

Kis Károly emlékfutás


ajánlott cikk főképe

2019-01-17 10:18:18

Folytatódnak az utánpótlás teremtornák


ajánlott cikk főképe

2019-01-31 09:28:10

Parketten az utánpótlás


ajánlott cikk főképe

2019-02-27 16:23:04

Tornász sikerek az országos diákolimpia elődöntőn


PÁPA időjárás