Cserélik a padokat a Várkertben


2009-08-19 14:54:00  | cikk:  | fotó: Babos Petra  | 


Cserélik a padokat a Várkertben főképe
Megkezdődött a Várkert sokat megélt, sokat látott padjainak cseréje. A mintegy két és fél millió forintba kerülő csere során 18 padot szednek fel és szállítanak el, s ugyanennyit helyeznek el a munkát végző Park-Team Kft. dolgozói.

 

 

 


Képek:

2005 és 2007 között négy ütemben közel 50 millió forint költött a város a Várkert rehabilitációjára. Az Állami Erdészeti Szolgálat 2005-ben készítette el a Várkert Közjóléti Fejlesztési Tervét, a munkák a mai napig e dokumentum alapján folynak. 2005 óta - egyebek mellett - bozót- és cserjeirtás, fakivágás és fatelepítés, játszószerek elhelyezése, murvás utak építése, szökőkút-felújítás, sövénytelepítés, a téglakerítés felújítása, hídépítés, térkő burkolat építése történt a Várkertben. A terület hagyományosan néhány városi nagyrendezvény helyszíne, így a kutyakiállítás, a Nemzetközi Játékfesztivál, Pegazus Parádé is otthonra lelt az évszázados fák között.
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet PÁPA időjárás