Egy délután a költészet jegyében


2013-04-10 23:35:49  | cikk: Babos Petra  | 


A költészet napjához kapcsolódóan a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ és a Civil Szerviz Közösségfejlesztők Közhasznú Egyesülete „Játék a szavakkal” címmel játékos délutánt szervez. A rendezvénynek a Pedagógus Művelődési Ház ad otthont április 13-án, szombaton délután 14 óra 30 perc és 17 óra 30 perc között.  Schmidt Orsolya, szervező érdeklődésünkre elmondta, a program rendhagyó, hiszen a költészet napjához kapcsolódóan várják az érdeklődőket.
- A családi program 14 óra 30 perckor kezdődik Rím-faragó kézműves játszóházzal, ahol a kicsik könyvjelzőt, könyvborítót, minikönyvet, versillusztrációt készíthetnek, de verset is írhatnak és képkirakózhatnak. 16 órától aztán a Weöres Sándor Általános Iskola 4. b. osztályosai életképekkel mutatnak begyermekverseket, majd kedvenc verseket lehet felolvasni, elszavalni. A szervezők természetesen gondoltak a felnőttekre is, ezért Költögető címmel beszélgetésen vehetnek részt Varró Dániel író, költő, műfordítóval Tegyi Tibor moderátor irányításával, majd dedikálással zárul a program. A délután folyamán Varró Dániel könyveit is meg lehet vásárolni az egyik pápai könyvesbolt jóvoltából - tájékoztatta hírportálunkat a szervező.
A színes program kicsiknek és nagyoknak egyaránt kellemes kikapcsolódást kínál szombatra. A részvétel ingyenes, a szervezők szeretettel várnak mindenkit!

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-09-21 09:18:56

Nyílt nap a Magyar Közútnál


ajánlott cikk főképe

2019-02-15 20:47:23

Sikeres volt a nosztalgia véradás a megújult régi Véradóban


ajánlott cikk főképe

2018-09-25 21:32:53

„Diákkatonák” versenye


ajánlott cikk főképe

2018-11-24 18:25:30

Jógáztak a nátuskerti ovisok


PÁPA időjárás