Hétvégén nyit a termálkert – várják a nap szerelmeseit


2013-04-11 22:30:18  | cikk: HuHa  | 


Hétvégén nyit a termálkert – várják a nap szerelmeseit főképe
A Várkertfürdő műszaki szakemberei ma megkezdték a termálkert felkészítését a szombati nyitásra. A hosszú tél után ugyanis a hétvégén már a napfürdőzés szerelmeseit is várja a létesítmény. A kiúszó medence már március végétől üzemel, szombatra pedig kikerülnek a napozóágyak is a szabadtéri fürdőzést kedvelők örömére. A meteorológusok ugyan nem ígérnek felhőtlen tavaszi időt, de több órás napsütés és kellemes hőmérséklet várható a hétvégén.
A nyitás előtt, ma és holnap a szükséges karbantartási feladatokat végzik a fürdő dolgozói, füvet nyírnak, kijavítják a térburkolat hibáit, üzembe helyezik a külső vízhálózat – öntöző, zuhanyzó – elemeit és kirakják a napozóágyakat, hulladékgyűjtő edényeket.
A fürdő egyébként készül már a strandszezonra is, hiszen a tavalyihoz hasonlóan korán, május közepén szeretnék megnyitni a szabadtéri medencéket és a tervek szerint a pünkösdi hosszú hétvégétől már a strandot is birtokba vehetik a vendégek. A hatalmas területű strandon számos előkészítő munkát kell elvégezni, amit hamarosan meg is kezdenek a komplexum szakemberei – tudtuk meg a Várkertfürdő műszaki vezetőjétől.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-04-03 22:51:31

A pápai ciszterci ház


ajánlott cikk főképe

2019-04-17 21:55:46

Bíró Károly emlékverseny


ajánlott cikk főképe

2019-02-15 07:49:09

A Refi igazgatója volt a kávéházi beszélgetések vendége


ajánlott cikk főképe

2019-02-07 14:06:51

Újabb nagy mennyiségű adomány a Teuton Lovagrendtől


PÁPA időjárás