Hétvégén nyit a termálkert – várják a nap szerelmeseit


2013-04-11 22:30:18  | cikk: HuHa  | 


Hétvégén nyit a termálkert – várják a nap szerelmeseit főképe
A Várkertfürdő műszaki szakemberei ma megkezdték a termálkert felkészítését a szombati nyitásra. A hosszú tél után ugyanis a hétvégén már a napfürdőzés szerelmeseit is várja a létesítmény. A kiúszó medence már március végétől üzemel, szombatra pedig kikerülnek a napozóágyak is a szabadtéri fürdőzést kedvelők örömére. A meteorológusok ugyan nem ígérnek felhőtlen tavaszi időt, de több órás napsütés és kellemes hőmérséklet várható a hétvégén.
A nyitás előtt, ma és holnap a szükséges karbantartási feladatokat végzik a fürdő dolgozói, füvet nyírnak, kijavítják a térburkolat hibáit, üzembe helyezik a külső vízhálózat – öntöző, zuhanyzó – elemeit és kirakják a napozóágyakat, hulladékgyűjtő edényeket.
A fürdő egyébként készül már a strandszezonra is, hiszen a tavalyihoz hasonlóan korán, május közepén szeretnék megnyitni a szabadtéri medencéket és a tervek szerint a pünkösdi hosszú hétvégétől már a strandot is birtokba vehetik a vendégek. A hatalmas területű strandon számos előkészítő munkát kell elvégezni, amit hamarosan meg is kezdenek a komplexum szakemberei – tudtuk meg a Várkertfürdő műszaki vezetőjétől.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-01-27 10:04:03

Jótékonysági szülők-nevelők bálja a Közgázban


ajánlott cikk főképe

2018-09-23 13:02:04

Őszies Vajda Lakótelepi Nap


ajánlott cikk főképe

2019-01-22 20:38:40

Egy csodálatos dolog elején vagyunk, és remélem, a többség látja, hogy most már van mit megvédenünk - Huth Gergely a Polgári Körben


ajánlott cikk főképe

2019-02-15 14:06:52

150 ezer forint gyűlt össze a négylábúaknak


PÁPA időjárás