Öt gól, öt sárga és két piros lap a Lombard II mai győztes meccsén


2013-04-28 20:32:00  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Öt gól, öt sárga és két piros lap a Lombard II mai győztes meccsén főképe
Az NB III-as bajnokság Bakony csoportjának mai összecsapásán a Lombard II az utolsó előtti helyen álló Mórt látta vendégül. Az alsóházi rangadó előtt a hazaiak mestere úgy nyilatkozott, az az alakulat tudja megnyerni majd a mérkőzést, amelyik kevesebbet hibázik, a móriak stílusos, szép focit játszanak, így jó találkozóra van kilátás. Nos, Nagy Mihály szavaiban nem is kellett csalatkoznunk, hiszen az első perctől az utolsóig pörögtek az események a pályán. Az első félidőben állva hagyta ellenfelét a hazai csapat, Király büntetőből lőtt góljával már a második percben vezettek, majd a 44. percben Jasarevic növelte kettőre az előnyt. A térfélcsere után erősödő ellenszélben és egy minőségi cserével (Disztl Dávid) feljavult az ellenfél, tíz perc játék után Disztl be is talált. A 80. percben szövegelés miatt Somogyit kiállította a játékvezető, így az egyenlítés a vendégeknek sikerült Májer révén a 85. percben. A hazai fiatalok többször is eldönthették volna a mérkőzést, végül az utolsó percben Enyingi Marcell góljával sikerült a megérdemelt győzelem. A győztes gól után Tuczai játékvezető Disztl-t is kiállította, miután csúnyán felrúgta a hazaiak játékosát.

Lombard Pápa II – Mór 3-2 (2-0) Gól: Király, Jasarevic, Enyingi Marcell ill. Disztl, Májer

Nagy Mihály: Nehéz ellenfelet győztünk le, megérdemelten.

Lombard Pápa II: Markek – Enyingi Márk (Kastély), Dóczi, Enyingi Marcell, Páli – Király, Somogyi, Horváth – Jasarevic, Kalmár D. (Radics), Szolga (Baldauf)

Jó: Markek, Dóczi, Enyingi Marcell, Páli, Király, Szolga

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-01-27 16:35:12

Sok volt a hiányzó


ajánlott cikk főképe

2019-02-22 13:53:27

Korpics Gábor befejezi


ajánlott cikk főképe

2019-02-08 13:56:54

Venczel és Somogyi újra egy csapatban


ajánlott cikk főképe

2019-03-20 20:25:26

Időntúli hétméteres döntött


PÁPA időjárás