Tóth Bence és Maróti Béla is komoly fájdalmakkal küzd


2013-04-29 08:56:44  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tóth Bence és Maróti Béla is komoly fájdalmakkal küzd főképe
Átlagos ütközés után szenvedett súlyosnak látszó sérülést Tóth Bence Lombard Pápa középpályása, akit le is kellett cserélni az Újpest elleni, otthon 1–0-ra elveszített mérkőzés 37. percében. Az ultrahangos vizsgálat nem mutatott ki semmit, a sérült játékosnak mégis fájdalmai vannak – olvasható az nso.hu-n.
- Az Újpest térfelén volt egy labdavesztés, a társamnak próbáltam biztosítani – emlékezett az esetre a 23 éves középpályás. Ahogy fordultam, oldalról kaptam egy ütést vagy rúgást. Ártalmatlan helyzet volt, aligha szándékos. Gyorsan lefagyasztottak, visszaálltam, próbáltam futni, pályán maradni. Ám nem bírtam tovább, cserét kellett kérnem. Komolyan mondom, őrületes fájdalmat éreztem, sokkal erősebbet, mint amikor megsérült a térdem.
A sérült játékos helyére Maróti Béla érkezett, rá pedig vizsgálatok, majd hosszabb gyógyulás várhat.
- A röntgen és az ultrahang sem mutatott ki semmi vészeset De azért voltam már jobban is. Nagyon fáj a csípőcsontom. Ott beszakadt az izom. Különös, séta közben alig érzek valamit, a nevetés vagy a tüsszentés viszont elviselhetetlen. Pihenek tehát, jegelem a testrészt. Van, aki azt mondja, egy hét, és visszatérhetek a pályára, míg mások azzal ijesztgetnek, véget ért számomra a szezon. Remélem, nincs igazuk.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-10-09 10:52:05

Sportvetélkedőt szervez a Pápai Judo Akadémia


ajánlott cikk főképe

2019-01-02 16:04:13

Jótékonysági íjászverseny


ajánlott cikk főképe

2018-12-14 16:25:08

Futsal: A Türr és a Petőfi jutott tovább


ajánlott cikk főképe

2018-11-19 20:38:57

Kiemelt Bozsik torna


PÁPA időjárás