Mazsola és Tádé Pápán


2013-04-29 20:01:03  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Mazsola és Tádé Pápán főképe
Mindenki számára jól ismert és kedvelt Bálint Ágnes, József Attila-díjas magyar szerkesztő, aki több gyermek-és meseregény írója. Sok meséjét a tv képernyők esti meséjéről ismerhetik a gyerekek. Vasárnap délelőtt városunk apróságait és felnőtteit is örvendeztette meg az Ametist Bábszínház a Mazsola és Tádé című zenés bábjátékkal. A budapesti színház húsz év közös munka után a Fabula Bábszínházból vált ki, s alakult meg Ametist Bábszínház néven. Vezetője Niklesz Ildikó.
- Társulatunk hivatásos bábszínészekből áll, akik a legjobb szakmai tudásuk szerint dolgoznak. Húsz év tapasztalatát összegyűjtve igyekeztünk olyan színvonalas műsort létrehozni, amellyel nézőink tetszését elnyerhetjük. Pápán most járunk először, de reméljük előadásunkkal itt is elnyerjük a gyermekközönség tetszését, hasonlóan, mint más városokban - mondta Niklesz Ildikó.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-04-13 14:45:19

Szakmák éjszakája volt Pápán


ajánlott cikk főképe

2019-05-17 09:56:42

Bemutatkozott a Pápai Huszáregyesület


ajánlott cikk főképe

2019-04-14 18:59:47

Közös városi fejlesztések a Bakonyerdő Zrt-vel


ajánlott cikk főképe

2019-02-26 21:53:00

A munkaerőpiac kérdéseiről szólt a vállalkozói fórum


PÁPA időjárás