Két potyagól megpecsételte a Lombard II sorsát


2013-05-05 13:23:44  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Két potyagól megpecsételte a Lombard II sorsát főképe
A harmadosztályú bajnokság 22. fordulójában a Lombard II a középmezőnyben tanyázó Sárvárhoz látogatott. A mieinknél Beliczky Gergő és Szolga Máté visszajátszóként igyekezett a pápai csapat hasznára lenni. Az első perctől kezdve nekiugrott a hazai csapat a vendégeknek, kevés sikerrel, sőt a találkozó elején Szolga került hatalmas helyzetbe, de hibázott. A 16. percben Kocsis hatalmas bedobása csorgott le és Csernák egy méterről, Markek kezei közül a hálóba lőtt 1-0. A 22. percben egy előrevágott labdánál Venczel luftot rúgott, Sinka élt a lehetőséggel 2-0. Az első félidő végéhez közeledve gyönyörű támadás végén Szolga szépített 2-1. A második félidőben nagy fölényben játszottak a vendégek, de a legnagyobb helyzeteiket sem tudták értékesíteni, így maradt a 2-1-es eredmény.

Sárvár – Lombard Pápa II 2-1 (2-1) Gsz.: Csernák, Sinka ill. Szolga

Nagy Mihály: Egyik kezdő játékosunk jellemtelen módon a mérkőzés előtt három órával SMS-ben, ballagásra hivatkozva lemondta a mérkőzést, ezért egy sérüléssel bajlódó játékosnak kellett pályára lépnie. Kaptunk két, méretes potyagólt és mindent kihagytunk, amit lehetett.

Lombard Pápa II: Markek – Kalmár B., Venczel (Bolla), Enyingi Marcell, Kastély – Radics, Horváth T., Páli (Baldauf) – Enyingi Márk, Beliczky, Szolga

Jó: Kalmár B., Enyingi Márk, Radics, Horváth T., Beliczky, Szolga

A Lombard II május 12-én 16:30-tól Hévízzel meccsel a Perutz Stadion műfüves pályáján.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-02-23 12:23:36

100 pont fölé jutott a Concordia Motax KC Pápa


ajánlott cikk főképe

2019-03-02 17:57:24

Idegenben kezd a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2019-04-02 09:57:39

Április 8-án 15 csapattal indul a kispályás bajnokság


ajánlott cikk főképe

2019-05-16 14:21:38

11 pont a kosarasok előnye


PÁPA időjárás