Két pápai érem a nemzetközi karate versenyen


2013-05-08 13:34:47  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Két pápai érem a nemzetközi karate versenyen főképe
Ikrényben az I.K.O Stílusszervezet és a győri Shinju-Kai Egyesület szervezésében meghívásos súlycsoportos nemzetközi karatebajnokságot rendeztek. A Tadashi Kupán számos külföldről érkezett dojo képviseltette magát, több mint 200 nevezővel. Városunkat a Patent Griff SE három felnőtt karatékája, Szakács Péter, Bokor Péter és az egyesület sportedzője, Sinkó Attila képviselte. Hosszú, kemény felkészülés előzte meg a bajnokságot, melyen remekül bunyóztak a versenyzők.
- Mentálisan és fizikálisan is jól sikerült a felkészülésünk, sajnos küzdőpartnereket nem találtunk a több hónapos tréningek során, így a küzdőszituációkat nem tudtuk megfelelően fokozni – emlékezett vissza Sinkó Attila. Ennek ellenére mindenki tudása legjavát nyújtotta, elégedettek vagyunk az eredményekkel. Szakács Pétert súly- és magasságbéli különbségek nehezítették a küzdelmek során, ennek ellenére hősies küzdelmeket hajtott végre. Sajnos lecsúszott a dobogóról, de példaértékű állóképességről tett tanúbizonyságot. Bokor Péter annak ellenére, hogy tanulmányai miatt nem volt teljesen aktív a felkészülése, első meccsét magabiztosan nyerte wasarival, majd sajnos elfáradt, ám taktikus küzdelmével így is elhozta a harmadik helyet. Jómagam szintén tatamira léptem. Ellenfelem egy rutinos, taktikus, három danos sensei mester volt, akivel kétszer két percben nagyot küzdöttem, végül a meccsből én kerültem ki győztesen, ezáltal aranyérem került a nyakamba.
A karatésok a nyári edzőtáborokat követően ősszel folytatják a versenyszezont, közben különböző szakmai szemináriumokra is készülnek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-24 21:23:02

70 millió forintra pályázhatnak a sportegyesületek


ajánlott cikk főképe

2020-01-19 19:51:38

Két korosztálynak rendezett teremtornát a PELC


ajánlott cikk főképe

2020-01-12 17:53:19

Terematlétika bajnokság


ajánlott cikk főképe

2020-03-04 20:43:31

Ismét megkapta a bizalmat a vezetőség