Fiatal íjászok a regionális megmérettetésen


2013-05-20 18:50:51  | cikk:  | 


Fiatal íjászok a regionális megmérettetésen főképe
2013. május 12-én, Felsőörsön rendezték meg a Suli Íjász Bajnokság, régi nevén Diákolimpia, közép-dunántúli regionális fordulóját. A pápai Delta Íjászegyesület kilencfős csapattal vett részt a versenyen. Az időjárás nem fogadta kegyeibe a rendezvényt. A pazar kilátást nyújtó felsőörsi pályán a viharos szél és a változó intenzitású, de folyamatosan áztató eső próbára tette a fiatalok tudását, fizikai felkészültségét, sporteszközeik teljesítményét. A kora délutáni órákban már csapzott, de töretlen lelkesedéssel bíró fiatalok a jó eredmények reményében engedték le íjaikat. Rövid időn belül kiderült, hogy erőfeszítésük nem volt hiábavaló. Pápa város sportéletének újabb dicsőséget szerezve, hat aranyérem, egy ezüstérem, egy negyedik, és egy ötödik hely büszke tulajdonosai mosolyogtak a csoportfénykép készítése során. Eredményeikkel kvalifikációt szereztek a Budapesten megrendezendő országos döntőn való részvételre. 
 
Koloványi Attila, íjász instruktor

Képek:

Csigás íj kategóriában:
Buzás Anna I. helyezett (ifjúsági korosztály)
Irányzék nélküli reflex íj kategóriában:
Polgár Panna I. helyezett (serdülő korosztály)
Megyeri Eszter I. helyezett (kadet korosztály)
Tradicionális íj kategória:
Sághi Dániel I. helyezett (gyermek korosztály)
Csortos Renáta I. helyezett (serdülő korosztály)
Somogyi Benedek IV. helyezett (serdülő korosztály)
Molnár Péter Márk V. helyezett (serdülő korosztály)
Nagy Alexandra I. helyezett (kadet korosztály)
Sághi Tamás II. helyezett (kadet korosztály)
Hasonló, országos szintű eredmények elérésének reményében dicséret illeti íjászainkat, valamint köszönet a szüleiknek a buzdításért, lelki támogatásért.

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-14 16:58:20

Megőrizte hazai veretlenségét a pápai kosárcsapat


ajánlott cikk főképe

2019-09-16 17:03:02

Családi napot tartott a Pápai Judo Akadémia


ajánlott cikk főképe

2019-10-09 11:39:38

Darts: Lezárult a ligaverseny


ajánlott cikk főképe

2019-07-18 20:42:03

Megyei első osztály és diákolimpia - sokat dolgoznak a Vasas teniszezői


PÁPA időjárás