A modern tánc szakkörösök is készülnek a Szigeti veszedelemre


2013-05-22 20:50:21  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


A modern tánc szakkörösök is készülnek a Szigeti veszedelemre főképe
A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ Pápai Forgatag elnevezésű sikeres európai uniós projektjének keretein belül modern tánc szakkör működik a Tarczy Lajos Általános Iskolában, melyen a tarczys diákok mellett a Rebel Lion Tánc-Sport Egyesület kiváló táncosai is részt vesznek.
- A mi profilunk a tánc, így egy lüktető, táncos produkciót adunk elő a darabban. Mi a démonok leszünk, rettenetesen ijesztő álarcban és öltözékben. A foglalkozások februárban kezdődtek, azóta minden szerdán tartjuk az összejöveteleket, s gyakorolunk – tájékoztatta hírportálunkat Kocsis Attila, a foglalkozás vezetője.
- Nagy örömmel veszünk részt a nagyszabású előadáson, a diákok lelkesen tanulták be a táncot. A koreográfiával készen vagyunk, megvannak a jelmezek. Még lesz egy közös nagy próbánk, melyen három-négy csoporttal együtt egy csatajelenetet kell összehoznunk – tette hozzá a foglalkozásvezető.
A Szigeti veszedelem című összművészeti bemutató június 13-án lesz 21 órakor az Erzsébet ligetben, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-12 11:15:30

Megnyílt a Korvin utca


ajánlott cikk főképe

2019-05-26 07:48:34

Zajlik az EP választás


ajánlott cikk főképe

2019-04-24 13:42:59

Sikeres volt a német szépkiejtési verseny


ajánlott cikk főképe

2019-05-24 13:48:48

Megváltozott a közlekedési rend


PÁPA időjárás