Karate: I. Patent Kupa


2013-05-25 14:39:26  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Karate: I. Patent Kupa főképe
A Patent Griff SE versenyzői mozgalmas időszakot tudhatnak maguk mögött. Az egyesület harcosai a diákolimpia döntő után Tarjánba látogattak ahol a XIII. J&S Speed kupa került megrendezésre. Több száz versenyző érkezett az ország 36 klubjából, valamint Horvátországból és Szlovákiából is, hogy részt vegyen ezen a nagyon rangos versenyen. A sportolók küzdelemben és kata-ban, azaz formagyakorlatban is összemérhették tudásukat. A pápai klubot 10 versenyző képviselte: Benkő Noémi, Orbán Laura, Bencze Alex, Benkő Ármin, Ferenczy Áron, Gerencsér Marcell, Molnár Milán, Nagy Olivér, Réfi Gergő és Róka Attila. A mieink mérlege egy arany (Orbán Laura), egy ezüst (Ferenczy Áron) és négy bronzérem (Benkő Noémi, Bencze Alex, Benkő Ármin, Molnár Milán). A karatékáknak sok idejük nem volt a pihenésre, hiszen a Pápai Gazdasági Szakképző Iskola tagintézményének tornatermében rendezték a Patent Kupát. A márciusi ítéletidő alaposan keresztülhúzta az edzők számításait, így a hagyományteremtő céllal meghirdetett versenyüket kénytelenek voltak elhalasztani. Szerencsére mostanra az időjárás sem szólt közbe, így semmi sem állta útját annak, hogy egy sikeres versenyt tudjanak maguk mögött. A kupát elsősorban azért rendezték meg, hogy azok a versenyzők is sikerélményhez jussanak, akik országos kupákra vagy nem jutnak el, vagy ha mégis, ott nem tudnak kiemelkedően teljesíteni. Szalóki Sándor klubvezető elmondta, négy-ötfős csoportokat alakítottak ki, ahol a körmérkőzések során mindenki gazdagíthatta tapasztalatát, a meccsek során általában senki nem marad nyert meccs nélkül, ami lendületet adhat a további munkához.
- Hét klub fogadta el a meghívásunkat, a 22 fős pápai csapaton kívül Kapuvár, Várpalota, Vértes, Polgárdi, Siklós, Győr és Répcelak képviselteti magát, összesen 110-en lépnek szőnyegre. A küzdelmek mellett örömmel látom, hogy a sportbaráti kapcsolatokat nemcsak a felnőttek, hanem már a legkisebbek is ápolják, ez mindenképp pozitív lehet a jövőre nézve. Bízom benne, hogy sok pápai győzelemnek örülhetünk majd és a következő, székesfehérvári versenyen is sikerrel vesszük az akadályokat. Idén sem marad el szokásos nyári táborunk, mely minden évben nagy népszerűségnek örvend.

Pápai helyezések:

Első helyen végeztek: Benkő Noémi, Benkő Ármin, Ferenczy Áron, Kovács Botond, Major Bence, Nagy Benedek

Második helyezettek: Bóka Viktória, Cheyenne Dokter, Csuti Réka, Szigeti Panna, Bertalan Bence, Gerencsér Marcell, Hajgató Martin, Javadi Soren, Leimeiszter Ábel, Molnár Milán, Róka Attila

Harmadik helyezést értek el: Bencze Kitti, Hajgató Cintia, Boldizsár Bence, Kovács Péter, Mester Mátyás, Réfi Gergő, Szabó Márton, Tamás Benedek

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-22 17:04:17

Magabiztosan nyert az Ajka


ajánlott cikk főképe

2020-05-04 20:10:18

Nem folytatódik az NB III-as bajnokság


ajánlott cikk főképe

2020-02-20 15:44:39

Korábbi PELC neveléssel erősített a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-03-15 17:40:49

Felfüggeszti az edzéseket a PELC