A hajrára elfáradt a PELC U-18


2013-05-25 15:07:22  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A hajrára elfáradt a PELC U-18 főképe
A 16 csapatos U-18-as kiemelt bajnokságban a pontvadászat 14. helyén álló Pápai Egyesített Labdarúgó Club a 9. Kecskemét együttesét fogadta. A mieink tavasszal három győzelem és egy döntetlen mellett nyolc vereséget számlálnak, legutóbb Újpesten lépett pályára Marton Miklós együttese, akik csalódást keltő játékot bemutatva tíz góllal maradtak alul úgy, hogy negyed óra alatt hat(!) gól landolt Giczi Balázs kapujában. A kecskeméti odavágón 3-2-re nyertek a hazaiak, a győztes gólt Sebők a 87. percben szerezte. A mai bajnokin felforgatott összeállításban léptek pályára a pápaiak, több meghatározó játékos sem állt az edző rendelkezésére. A 32. percben Szabó találatával a vendégek szerezték meg a vezetést, majd néhány perccel később Baldauf egyenlített. Fordulás után sokáig döntetlenre állt az állás, ám a pápaiak egyre nehezebben bírták az iramot, a hajrára elfáradtak, amit a Kecskemét kihasznált - öt perc alatt három gólt szereztek - mellyel eldőlt a három pont sorsa.

PELC U-18 – Kecskemét 1-5 (1-1) Gsz.: Baldauf ill. Szabó 2, Szalai 2, Laczkó

Marton Miklós: Kevés játékos állt ma rendelkezésemre, ugyanis osztálykirándulás miatt többen nem tudták vállalni a játékot, ezzel a hozzáállással nem tudok azonosulni, de nincs mit tenni. Ez a csapat most játszott ebben az összeállításban először együtt, tisztességesen helytálltak nem úgy, mint egy hete Újpesten. Amíg bírtuk erővel egyenrangú ellenfelei voltunk a Kecskemétnek, buta gólokat is kaptunk, de véleményem szerint az erőnlét döntött.

PELC U-18: Giczi – Kálmán, Szalma, Stenczel, Bóka – Burka (’46 Raksányi), Iványi, Kovács, Baldauf – Varga (’75 Véber), Adorján (’46 Gyenge)

Az U-16-os pápai együttes 6-1-re maradt alul, a becsületgólt Kovács Roland szerezte.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-24 14:30:50

Kézilabda: Győzelemmel kezdett az U15


ajánlott cikk főképe

2019-08-13 14:04:04

60 kilométer hat óra alatt


ajánlott cikk főképe

2019-05-17 17:42:20

Csepelre utazik a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2019-09-16 17:03:02

Családi napot tartott a Pápai Judo Akadémia


PÁPA időjárás