Megyei bajnok a Pápa Motax KC II.


2013-05-30 18:07:47  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megyei bajnok a Pápa Motax KC II. főképe
A megyei kosárlabda bajnokság döntőjének második mérkőzésén a házigazda Pápa Motax KC csapata Fűzfő gárdáját látta vendégül. A két győzelemig tartó párharcban idegenbeli sikerével jobban állt a vendéglátó, és egy esetleges győzelem esetén megyei bajnoknak mondhatták volna magukat a srácok. A mérkőzés jelentőségét mutatva pápai oldalon mindenki hadra fogható volt, és igyekezett hozzátenni a mérkőzéshez. Fűzfői oldalon több volt veszprémi utánpótlás játékos erősítette az amúgy sem gyenge keretet. A mérkőzést kissé álmosan kezdték a hazaiak, azonban a negyed utolsó kettő percét megnyomva magabiztos előnyt építettek fel. Vajda edző többszöri cserékkel igyekezett mindenkiben tartani a tüzet, ami a félidei eredményben vissza is köszönt, hiszen kis túlzással már ekkor bajnoki címet ünnepelhettek a játékosok. Ez kissé érződött a harmadik negyed játékán, ahol védekezésben megszűnt a koncentráció, így a vendégek tartották az addig kialakult különbséget. A negyedik negyedre rendeződtek a sorok, és a záró felvonást is magabiztosan nyerve, végül az egész bajnokságot bezsebelte a Pápa Motax KC.

Pápa Motax KC II. - Fűzfői AK 96:58 (27:13, 23:10, 20:21, 26:14)
Dobók: Farkas 2, Rédey 14, Gherardi 6, Horváth A. 14/6, Perger 19/3, ill. Horváth K. 18/6, Rozgonyi 8, Horváth Á. 3, Meidl 6, Illés 4, Takács 2

Vajda Balázs: Köszönöm a srácoknak az egész éves munkát! A tavalyi második helyezés után idén szerettünk volna mind helyezésben, mind pedig játékban előrelépni. Úgy érzem mindkét dolog teljesült. Ha visszanézek a szezonunkra azt mondhatom, hogy teljesen megérdemelten került hozzánk a kupa, hiszen a legkiegyensúlyozottabb csapat a miénk volt. Jó látni, hogy a felnőtt csapat mögött ilyen hátországgal rendelkezik a klub.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-21 11:37:15

Kispályás foci: A Spartacus és Nagygyimót nyerte a tavaszi szezont


ajánlott cikk főképe

2019-08-02 08:50:37

Frizbi Európa-bajnokságon szerepelt a volt türrös diák


ajánlott cikk főképe

2019-08-27 11:06:42

Denevér kupa


ajánlott cikk főképe

2019-08-31 14:27:02

Esélyesként lép pályára a Perutz FC


PÁPA időjárás