Táska a diszkóból


2013-05-31 22:47:59  | cikk:  | 


Vádemelési javaslattal zárta le a Pápai Rendőrkapitányság vizsgálati osztálya a nyomozást egy pápai férfi ellen, aki 2012. november 25-én egy nemesgörzsönyi szórakozóhelyen ellopta az egyik vendég táskáját.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a sértett a diszkóban rövid időre felügyelet nélkül hagyta a kézitáskáját, melyben több okmányát, lakáskulcsát, készpénzét, valamint mobiltelefonját is tartotta. A férfi – észlelve a fiatal nő figyelmetlenségét – a táskát magához vette és azzal távozott.
A nyomozás adatai alapján a pápai rendőrök elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki a 31 éves H. Imrét, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. A lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás iratait a Pápai Rendőrkapitányság május 28-án vádemelési javaslattal küldte meg a Pápai Járási Ügyészségnek.
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

Járművezetés bódult állapotban vétség miatt indult eljárás egy 21 éves nő ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A nyomozás adatai szerint a Pápai Rendőrkapitányság járőrei 2018. július 18-án délután Kup és Bakonypölöske között igazoltattak egy személygépkocsit...

2019-04-23 15:55:40

Kábítószer hatása alatt vezetett


A rendőrök egy 64 éves pápai sofőrt állítottak elő.

Az eljárás adatai szerint 2019. augusztus 26-án a délelőtti órákban a járőrök Pápa egyik utcájában állítottak meg ellenőrzés céljából egy segédmotor-kerékpárral közlekedő 64 éves helyi lakost. Az igazoltatás során a sofőrrel...

2019-08-27 11:55:45

Ittasan motorozott, elfogták


A pápai járőrök egy éjszaka alatt kétszer állítottak elő egy 35 éves rábapatyi lakost, aki engedély nélkül, ittasan vezetett.

Az eljárás adatai szerint a járőrök 2019. augusztus 19-én 23 óra 40 perckor ellenőrizték a személygépkocsival közlekedő férfit Pápa külterületén, akinél...

2019-08-21 15:07:42

Ittasan közlekedett, kétszer is elfogták


ajánlott cikk főképe

2019-06-21 15:15:21

Fejszével verte szét a padot


PÁPA időjárás