Táska a diszkóból


2013-05-31 22:47:59  | cikk:  | 


Vádemelési javaslattal zárta le a Pápai Rendőrkapitányság vizsgálati osztálya a nyomozást egy pápai férfi ellen, aki 2012. november 25-én egy nemesgörzsönyi szórakozóhelyen ellopta az egyik vendég táskáját.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a sértett a diszkóban rövid időre felügyelet nélkül hagyta a kézitáskáját, melyben több okmányát, lakáskulcsát, készpénzét, valamint mobiltelefonját is tartotta. A férfi – észlelve a fiatal nő figyelmetlenségét – a táskát magához vette és azzal távozott.
A nyomozás adatai alapján a pápai rendőrök elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki a 31 éves H. Imrét, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. A lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás iratait a Pápai Rendőrkapitányság május 28-án vádemelési javaslattal küldte meg a Pápai Járási Ügyészségnek.
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

Négy nagydémi férfi rendszeresen agancsokat gyűjtött az erdőben, egyikőjük egy vadtetem fejét is hazavitte. Ellenük lopás miatt folyik nyomozás.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a Pápai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást...

2020-03-12 13:27:57

Pápai Rendőrök visszaadták a trófeát a vadásztársaságnak


ajánlott cikk főképe

2020-02-28 11:26:41

Lezárt ügy: elütötte a gyalogost és továbbhajtott


Közel hárommillió forintot csalt el munkahelyéről egy 41 éves nő, a pápai rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki.

A Pápai Rendőrkapitányság információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 41 éves pápai lakos ellen.

2020-02-11 09:24:11

Más árfolyamon váltott magának


ajánlott cikk főképe

2020-03-04 09:58:47

Búzát lopott, a rendőrök elfogták