Elindultak Lengyelországba a Balla DSE labdarúgói | Pápa Ma

Elindultak Lengyelországba a Balla DSE labdarúgói


2013-06-05 14:17:40  | cikk: Haraszti Gábor  | Ahogy arról már korábbi cikkünkben beszámoltunk, az Eurázsiai Speciális Olimpia Szövetség a 16-23 éves korosztály számára európai válogató versenyt szervez kiemelkedő képességű, egyesített labdarúgó csapatok részére Lengyelországban. A tét óriási, hiszen a varsói torna legjobb helyezést elért csapatai részt vesznek a 2013. december 3-13. között rendezett riói világbajnokságon. A magyar válogatottban három SO sportoló (Bogdán Sándor, Horváth Dániel, Horváth Kristóf) és négy partnerjátékos (Horváth Dávid, Nemes Milán, Fekete Attila, Tomojzer Csaba) kapott helyet. A pápai különítmény Szalai Dezső edzővel ma délelőtt indult a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre.
- A kvalifikációs Európa bajnokságon összesen 12 ország, köztük Magyarország vesz részt – tájékoztatott Szautner Mihály, a Balla DSE vezetője. A szervezők négy hármas csoportot alakítottak ki, ahonnan az első kettő jut tovább, majd a keresztbejátszásokkal döntik el a négybe jutást. A mostani torna házigazdája Lengyelország a rendezés jogán már biztosan ott lesz Rio de Janeiróban, rajta kívül a kontinensviadal legjobb öt válogatottja is kijut Brazíliába. A mieink a csoportmeccsek során Szerbiával és Törökországgal mérkőznek meg, nem könnyűek az ellenfelek, de jók az esélyeink, hiszen ezek a srácok már közel egy évtizede együtt játszanak, jól ismerik egymást és nemcsak csapattársak, hanem barátok is, az edzőtábor is jól sikerült, így bizakodóak vagyunk.

A magyar válogatott vasárnap érkezik haza Varsóból, az ott elért eredményükről természetesen beszámolunk.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-06-25 14:54:42

VI. Zsoodance gála


2018-03-30 12:08:45

Dobogós csapathoz utazik a Perutz FC


2018-06-02 12:17:56

Győzelemmel búcsúzna a Perutz FC


2018-07-08 14:31:06

Kosárlabda: A leköszönő edző folytatta volna a munkát