Iparos nap, nemcsak iparosoknak


2013-06-06 11:52:41  | cikk: mo  | 


Régi hagyománya van az Iparos és családi napnak, melyet minden nyár elején nagy gonddal szervez a Pápa és Térsége Ipartestület. Szabó Tibor ipartestületi elnök hangsúlyozta, fontosnak tartják a rendezvény lebonyolítását, hiszen szükség van azokra az alkalmakra, amikor az ember kiszakadhat a hétköznapok szürkeségéből. A iparos nap mindig is nagy közösségformáló erővel bírt, a rendezvényre látogatók szórakoztató programokon vehetnek részt, beszélgethetnek, mulathatnak, vagy egyszerűen csak pihenhetnek egy nagyot a tóparton. Hiszen az idei programnak a Malom-tó ad otthont. Kiváló helyszíne lehet ez a családi kikapcsolódásnak és a szabadidő hasznos eltöltésének. Az iparos napra természetesen nemcsak a vállalkozókat és az Ipartestület tagjait várják, hanem mindazokat, akik szeretnének eltölteni egy kellemes napot a természetben családjukkal, hozzátartozóikkal vagy barátaikkal.

Az Iparos és családi nap szombaton délelőtt 10 órakor ünnepi köszöntővel kezdődik a Malom-tónál. Az egész napos rendezvényen ügyességi játékok, iparos és kézműves kiállítás, szórakoztató színpadi produkciók, horgászverseny és számos vidám hangulatú program várja az érdeklődőket.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!