A Lombard tulajdonosa nyugodtabb szezonban bízik


2013-06-13 13:22:21  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Lombard tulajdonosa nyugodtabb szezonban bízik főképe
A bennmaradást érő 14. helyet éppen elcsípő Lombard Pápa tulajdonosa úgy vélekedett a szezonról a hivatalos honlapnak, hogy azt szeretné, ha a következő évadban több jó emlékű találkozójuk lenne, a  legérzékenyebben pedig a Létavértes elleni Magyar Kupa kiesésük érintette.
- A bravúros bennmaradás engem nem lelkesít, mert nem szerettem volna, ha ilyen bravúrokra van szükség – fogalmazott egyértelműen a hivatalos honlapnak Bíró Péter. Azt gondolom, ha sok mérkőzésen olyan elánnal játszottunk volna, mint ahogy azt a Diósgyőr elleni találkozón tettük, akkor messze nem lettek volna ilyen problémáink. Amit az utolsó öt-hat mérkőzésen Fortuna elvett tőlünk, a legvégén visszakaptuk. Szerintem Alfred Hitchcock sem tudott volna ilyen drámát rendezni. Mindegy, ezt lezártuk, megvannak a tanulságai, ezeket most levonjuk, és megpróbálunk az új szezonnak úgy nekivágni, hogy ez még egyszer ne forduljon elő, mert nem jó érzés a lelátón mindezt átélni. A legfontosabb, hogy vissza kell arra az útra térni, amikor a Lombard igazán sikeres volt, gondolok itt a tatabányai korszakra vagy a kezdeti pápai időszakra. Azt az utat kell követni. Ennek érdekében Tóth Bálinttal, a régi-új edzővel sikerült megegyeznem, nem titkoltan azért, mert ismerem őt, és a futball tekintetében egy hullámhosszon vagyunk. Én még élénken emlékszem arra az időszakra, amikor Bálint volt a vezetőedző Pápán, és volt egy olyan éjszaka, amikor a Lombard vezette az NB I bajnoki tabelláját. Emlékszem arra is, amikor az együttes elkezdett az élmezőnyből lefelé csúszni, és a 8-9. helyen voltunk. Akkor sokan támadták Tóth Bálintot, és aztán végül én is az edzőváltás mellett döntöttem. Azt gondolom, hogy ma egy stabil 8-9. helynek mindannyian nagyon tudnánk örülni. Voltak pozitív mérkőzések, így a Debrecen, a Videoton vagy a Haladás elleni hazai győzelem, sőt, nagyon harcos jó játékkal az ETO elleni döntetlent is ide sorolnám. Szeretném, ha a következő évadban több jó emlékű találkozónk lenne. A legkellemetlenebb a Magyar Kupa kiesésünk volt, ami talán a legérzékenyebben érintett. A Haladás elleni szombathelyi mérkőzésünkön pedig jól játszottunk, mégis kikaptunk. Ez nem kellemetlen kategória, ott egyszerűen csak nem volt szerencsénk – fűzte hozzá a tulajdonos.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-11-12 21:24:29

Megszerezte első pontjait a Bakonyerdő Pápa


ajánlott cikk főképe

2018-10-13 11:21:39

Utánpótlás foci: Egy győzelem, egy vereség


ajánlott cikk főképe

2018-11-05 14:22:54

Győzelemmel búcsúzott az U16


ajánlott cikk főképe

2018-08-27 18:05:28

Őszi rajt a kispályás bajnokságban