Fő tér: folytatódik az építkezés


2013-06-19 17:56:17  | cikk: HuHa  | 


Fő tér: folytatódik az építkezés főképe
Nem véletlenül hívták az idei Játékfesztivált a Fő tér főpróbájának, hiszen ahogy már többször is szóltunk róla, a tér birtokba vétele nem jelentette azt, hogy a tér egészében elkészült. Így aztán az ünnep elmúltával hétfőn ismét munkába álltak az építők. Hétfőn és kedden a Korvin utcai csatlakozásnál elmaradt néhány négyzetméternyi gránit burkolatot rakták le és megkezdték az út nyomvonalának fugázását. A munkálatok folytatásáról Vörös Lászlótól, a kivitelező Boroszlán Zrt. vezérigazgatójától kaptunk tájékoztatást.
-A héten folytatódnak a támfal burkolások és elvégezzük azokat a javításait a támfal burkolatoknak, amik a hétvégi ünnepnek estek áldozatul, hiszen a frissen felrakott burkolólapok közül néhányat leharcoltak a bulizók – mondta. A jövő héten megkezdik a tér fugázását is, ami nem jár nagy területek lezárásával és nem befolyásolja a tér használhatóságát, hiszen kisebb szakaszokon dolgoznak majd a kivitelezők.
-Ezzel párhuzamosan a jövő héten tervezzük megkezdeni a jégpálya burkolását is és a tér északi oldalán az út építésének folytatását. Ez azt jelenti, hogy az autóbusz forgalmat rátereljük az új útpályára a Szent István út és a Gróf út között, eltávolítjuk az ideiglenes utat és részben annak a helyén folytatjuk az út építését illetve a kastély felőli oldal járdájának kialakítását – magyarázta a vezérigazgató.
A Fő tér egy része tehát újra munkaterület, ez azonban nem jelenti azt, hogy ismét teljesen lezárják a lakosság elől, hiszen mindig csak az építés alá vont kisebb területet vonják körbe kordonokkal.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-01-12 15:36:58

Kiemelkedően szerepeltek a türrösök a Megyei Matematikaversenyen


ajánlott cikk főképe

2018-12-02 22:04:17

Ég az első gyertya az adventi koszorún


ajánlott cikk főképe

2018-10-13 07:10:37

Grafikák a könyvtárban


ajánlott cikk főképe

2018-11-24 22:07:14

Két hegy, egy Isten - Erőss Zsolt özvegye, Sterczer Hilda előadása