Eredményes évet zárt az Allegro | Pápa Ma

Eredményes évet zárt az Allegro


2013-06-20 20:10:54  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | A héten minden oktatási intézményben lezárul a 2012/2013-as tanév, s végre elkezdődik a gyerekek legkedvesebb „ünnepe,” a nyár! Az Allegro Alapfokú Művészeti Iskola ma délután tartotta tanévzáró ünnepélyét a Pedagógus Művelődési Házban. Hegedűsné Szabó Éva igazgatóhelyettes ünnepi beszédében a tanév szerepléseiről, rendezvényeiről és versenyeredményeiről beszélt.
Mint mondta, az intézmény az idei évben nagyon sok szereplésen vett részt, növendékeik több versenyen is képviselték az iskolát szép eredményekkel.
- Októberben tartottunk egy táncházat a Sindő Népzenei Együttessel, ami nagyon sikeres volt. Részt vettünk a pápai Gyertyafényes Advent programsorozaton, ahol a magánének szakosaink és az Alkat színjátszó csoportunk lépett fel. Minden telephelyünkön megtartottuk az adventi hangversenyeket. Felolvasó esten, a március 15-ei bázisrepteres rendezvényen és az Agrárexpón is képviseltettük magunkat a Sindő Népzenei Együttessel. Rendkívül sikeres volt az Allegro Napok 2013. és a Tehetség Nap is, amikor flash mobbal rukkoltunk elő – foglalta össze az igazgatóhelyettes, majd a versenyeredményekről szólt, melyek közül kiemelte a 2012. októberében meghirdetett gyermekrajzpályázatot, melyet a Magyar Közút Nonprofit Kft. írt ki Álomút címmel. Erre az országból 5440 alkotás érkezett, melyek közül Tóth Bora, a nemesszalóki általános iskola kisdiákja különdíjat kapott. Megemlítette még a Nyugat-magyarországi regionális gyermek néptánc fesztivált, melyen a szanyi néptáncosok bronz minősítést kaptak.
Végül gratulált Karcsai Mirtillnek és Horváth Juditnak, akik a jövő tanévtől középfokú művészeti iskolában folytatják tanulmányaikat. Mirtill a szombathelyi Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolában, Judit pedig a győri Képzőművészeti Szakközépiskolában.
Ónodi Kristóf pedig elismerő oklevélben részesült kiemelkedő tanulmányi eredményéért és szorgalmáért.
A tanévzáró a szolfézs csoport és az egyéni hangszeresek bemutatójával zárult.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-07-19 15:31:53

Megérkezett a MIG-21-es


2018-04-19 19:39:33

Elkészültek a MIG 21 emlékmű tervei


2018-07-13 15:32:16

A kórház főigazgatója volt a GYFGK vendége


2018-04-12 07:40:01

Költészet napi műsor az Ősi Kovács Alkotóműhely tolmácsolásában