Kosártábor a Sportcsarnokban


2013-06-21 10:31:05  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kosártábor a Sportcsarnokban főképe
A Pápa Motax KC a tavalyi év sikere kapcsán idén is megrendezte nyári táborát, melyen a 15-16 éves korosztály mellett az U-12 és az U-14-es korcsoport is pattogtatta a labdát. A Városi Sportcsarnokban napi két edzést vezényelt a fiúknak a Vajda Balázs – Benedek Szabolcs edzőpáros, de a gyakorlás mellett természetesen strandolásra is jutott elég idő. Az idősebbekkel és a kezdőkkel különböző munkát végeztek az edzők, főleg az egyéni képességeket fejlesztették, amire év közben nincs elég idő.
- Sikeresnek ítélem az idei tábort, hiszen 30-nál is többen vettek rajta részt, és több olyan gyermek is eljött, aki már tavaly is nálunk ismerkedett a kosárlabdával – mondta el a délutáni edzésen Vajda Balázs. A gyerekeken látható, hogy hatalmas élmény nekik, hogy a Sportcsarnokban edzhetnek, jövőre közülük többen is versenykörülmények között a kadett és serdülő csapatban jutnak szóhoz. A legfontosabb, hogy megszerettessük velük a játékot,ennek érdekében játékos, ügyességi, labdavezetős, dobásos gyakorlatok alkották a mindennapokat, de emellett az alapszintű kosaras technikai elemek sem maradtak el.
Vajda Balázs hozzátette, a gyerekek hozzáállása példamutató volt, mindenre maximálisan odafigyeltek, amiből a klub a jövőben sokat profitálhat.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-09-16 19:34:32

A hosszabbításban bukta el a győzelmet a Perutz


ajánlott cikk főképe

2018-10-18 20:16:30

Győzelemmel búcsúzott az U19


ajánlott cikk főképe

2018-12-14 16:25:08

Futsal: A Türr és a Petőfi jutott tovább


ajánlott cikk főképe

2018-09-13 23:36:37

Tollaslabda: Pápai arany Zágrábban