11-es rúgó verseny Szűcs Lajossal


2013-06-27 18:39:54  | cikk: Haraszti Gábor  | 


11-es rúgó verseny Szűcs Lajossal főképe
A Kárpát-medencei Összmagyar Diákbajnokság harmadik játéknapjának délutánján a szervezők 11-es rúgó bajnokságot rendeztek a résztvevő csapatoknak. Minden alakulatból öt játékos állhatott a büntetőpont mögé, a háló előtt azonban nem akárki állt, hiszen Magyarország egyik legjobb kapusa, a Lombard csapatkapitánya Szűcs Lajos elfogadta a szervezők meghívását. Az ógyallaiak mai találkozójuk után már hazautaztak, így 15-en igyekeztek túljárni Szűcs eszén. Az első körben ez a mezőny felének nem sikerült, nyolcan mindjárt ki is estek, majd a hét fős mezőnyből ketten búcsúztak. A harmadik körben senki nem hibázott, majd a megismételt fordulóban a pápai kapus két lövést is hárított, egy játékos pedig a kapufát találta el, így már csak ketten voltak versenyben. Nyárádszereda csapatából Losonczi Szilveszter nem hibázott, ellenfele Székelyudvarhelyről Gagyi Csaba próbálkozását azonban hárította a pápai portás, így Nyárádszereda a szombati döntőtől függetlenül már nem utazik haza kupa nélkül. Érdekes módon a győztes nem tartja magát jó büntetőrúgónak.
- Pocsékul szoktam elvégezni a tizenegyeseket, de itt most nyugodtabbak voltak a körülmények, nem volt nagy a nyomás és a társak is bíztattak, talán ezért nyertem. Csak az első lövésnél figyeltem Szűcs Lajost, bíztam benne, hogy valamelyik irányba elmozdul, ezért rúgtam középre, a többinél az utolsó pillanatban döntöttem el melyik oldalt választom. Nagyon nehéz egy ilyen jó kapusnak rúgni, csak a szerencsén múlott, hogy én nyertem. Ami a szombati, Dunaszerdahely elleni meccset illeti, nagyon nehéz dolgunk lesz, jó játékosok alkotják az ellenfelet, sajnos nálunk többen is sérüléssel bajlódnak. Mi szombaton legfeljebb a székely vérben bízhatunk, mindent megteszünk, jobban odafigyelünk majd a védekezésre, remélem ez meghozza a remélt sikert.
A tizenegyespárbaj a verseny után nem ért véget, hiszen kicsik és nagyok, sőt még hölgyek is a labda mögé álltak, és igyekezték Szűcs Lajos kapuját bevenni.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-11-22 12:13:51

24 csapat vesz részt a 24 órás focitornán


ajánlott cikk főképe

2018-12-22 14:00:11

Sonyák extrája is kevés volt


ajánlott cikk főképe

2019-01-27 16:06:47

Az ETO volt a legjobb


ajánlott cikk főképe

2018-11-17 15:40:13

Vallejos duplája győzelmet ért


PÁPA időjárás