Rendőrökre támadt


2013-07-02 18:57:05  | cikk:  | 


A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2013. június 29-én este 20 óra körüli időben Vaszaron egy 50 éves helyi férfi - eddig tisztázatlan okból - késsel támadt egy vaszari férfira, akit a mentők szúrt hasi sérüléssel szállítottak kórházba.
A rendőrök rövid idő alatt azonosították a támadót, akit vaszari otthonából akartak előállítani. A férfi a házából kilépve egy rúdra erősített késsel támadt az egyenruhásokra. A rendőrök többször felszólították hogy az eszközt tegye le. A férfi a felszólításoknak nem tett eleget, ezért az egyik járőr a légtér irányába figyelmeztető lövést adott le szolgálati fegyverével. A férfit ezt követően elfogták és a Pápai Rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítotti kihallgatása során a cselekmény elkövetését beismerte.
Z. László ellen súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányságon. Hivatalos személy elleni erőszak bűntette elkövetése miatt a rendőrség feljelentést tesz a Veszprémi Nyomozó Ügyészségen.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-04 15:33:58

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-05-15 12:19:30

Zebra terv a gyalogosok védelméért


ajánlott cikk főképe

2020-01-10 09:57:29

Ittasan okozott balesetet


A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai egy 17 éves bakonykoppányi lányt gyanúsítanak a bűncselekmény elkövetésével.

Egy pápai oktatási intézményből érkezett a bejelentés a rendőrségre 2020. február 7-én délelőtt, hogy az egyik diák táskájából ismeretlen tettes több tízezer forint...

2020-02-19 09:11:44

Osztálytársát lopta meg