Frissítő dallamok a fúvószenekar előadásában


2013-07-07 09:59:19  | cikk: pt  | 


Frissítő dallamok a fúvószenekar előadásában főképe
Pápa Város Fúvószenekarának reprezentálásában, Horváth Adrián karnagy vezénylésével fülbemászó fúvósmuzsika töltött be a Fő teret szombaton késő délután. A Frissítő dallamok elnevezésű koncert a városközpont funkcióbővítő rehabilitációs projektjének keretein belül, a Pápai Fúvósok Egyesülete szervezésében valósult meg.

– Ma esti koncertünkkel ízelítőt nyújtottunk a nyári repertoárunkból, egyúttal színesítettük a Fő téri programokat és a város kulturális életét. Nagyon jó érzés volt a csodálatosan felújított Fő téren játszani, és külön öröm volt számunkra, hogy sokan meghallgatták a zenénket – nyilatkozta hírportálunknak Mógor-Schmidt Katalin, a Pápai Fúvósok Egyesületének elnöke. Megtudtuk tőle, az idei nyár folyamán még egy alkalommal hallható lesz Pápa Város Fúvószenekara a Fő téren.

A fúvósok jövő hétvégén a Pegazus Parádén, valamint Bakonybélben zenélnek, egy héttel később pedig a Várkert Termál Kempingben lépnek fel. Ezután 3-4 hét pihenés következik a zenekar életében, amely augusztus 17-től egészen szeptember végéig szinte minden hétvégén koncertezik majd a zenekedvelők nagy-nagy örömére.

Képek:


Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet PÁPA időjárás