Nyert a Lombard, Maric kórházban


2013-07-10 20:14:14  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nyert a Lombard, Maric kórházban főképe
A héten a Szigetközben található Lipóton edzőtáborozik a Lombard Pápa. A hivatalos honlap beszámolója szerint csodaszép és nyugodt környezetben egy országosan ismert minőségi szállodában lakik a keret, amely füves és műfüves pályákkal is rendelkezik. A tábor harmadik napján a szlovák Duslo Sala ellen lejátszotta harmadik felkészülési mérkőzését is a gárda, Tóth Bálint az első félidőben a Szűcs L. – Preklet, Struhár, Mecinovic, Présinger – Supics, Szabó O. – Quintero, Marics, Tóth B. – Orosz kezdőt küldte pályára. A mieink a 30. percben Goran Maric góljával kerültek előnybe, aztán a pápaiak első számú gólfelelőse sajnos térdsérülést szenvedett, le is kellett cserélni, majd a mosonmagyaróvári kórházba szállították, állapotáról egyelőre nincs információnk. A második félidőben Eszlátyi büntetőből duplázta meg a mieink előnyét, a 3-0-s végeredményt Király Botond a 80. percben állította be. Közben az is biztossá vált, hogy Beliczky Gergőre nem tart igényt a szakmai stáb, a támadó csapatot kereshet magának. További részletek hamarosan!

Lombard Pápa – Duslo Sala 3-0 (1-0) Gsz.: Maric, Eszlátyi, Király

Lombard Pápa: 1. félidő: Szűcs L. – Preklet, Struhár, Mecinovic, Présinger – Supics, Szabó O. – Quintero, Marics (Griffiths), Tóth B. – Orosz M. 2. félidő: Szűcs L. – Nagy S., Rodenbücher, Mecinovic, Németh M. – Tajthy, Tóth G. – Király B., Eszlátyi, Arszics - Griffiths

Eddigi edzőmérkőzések:
SV Mattersburg – Lombard Pápa 1-0
Lombard Pápa - AFC Sageata Navodari 2-1 (Gsz.: Eszlátyi 2)
Lombard Pápa – Duslo Sala 3-0 (Gsz.: Maric, Eszlátyi, Király)

Következik: Július 13. (szombat) 11:00 Lombard Pápa – Zalaegerszeg

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-19 10:06:04

Kiütéses siker


ajánlott cikk főképe

2020-03-15 18:09:07

Elmaradnak a kézilabda-mérkőzések is


ajánlott cikk főképe

2020-02-26 12:45:21

Torna: Országos döntőbe jutottak a pápaiak


ajánlott cikk főképe

2020-05-09 15:33:23

Maradnak a korlátozások a PELC-nél