Városi teniszverseny


2013-07-10 20:30:10  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Városi teniszverseny főképe
32 egyéni és 13 páros induló vett részt a hagyományos városi teniszbajnokságon, mely arról döntött, 2013-ban kik városunk legjobb teniszezői. Egyéniben egyenes kieséses vigaszággal, párosban csoportos körmérkőzésekkel döntötték el a sorrendet. Jámpa Péter szervezőtől megtudtuk, munkahelyi elfoglaltságok valamint az időjárási körülmények miatt közel egy hónap alatt tudták csak lejátszani a szetteket. A főágon ifj. Koch Róbert győzelméhez kétség sem férhetett, annál is inkább, mivel legnagyobb ellenfele Fábián Ákos nem indult a versenyen. Párosban ifj. Koch Róbert duplázni tudott, hiszen Miklós Gyulával az oldalán szintén hozzá került a kupa. A nyár folyamán egy nagyszabású gyermekversenyt szeretnének még rendezni a Ligeti teniszpályákon.

Eredmények:

Egyéni főág:
1. ifj. Koch Róbert
2. Török Lajos
3. Molnár Zsolt

Egyéni vigaszág:
1. Hegedüs Gábor
2. Szabó Norbert
3. Pánczér Ádám

Páros:
1. Miklós Gyula - ifj. Koch Róbert
2. Tóth Attila – Török Lajos
3. Mesterházi Sándor – Németh Gergely

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-05-25 17:01:32

Utánpótlás foci: Egy győzelem, egy vereség


ajánlott cikk főképe

2019-08-13 14:13:16

Máris elköszönt a Perutz védője


ajánlott cikk főképe

2019-05-31 19:25:09

Júniustól új szabályok a labdarúgásban


ajánlott cikk főképe

2019-05-28 12:34:19

Izgalmasan alakul a kispályás bajnokság


PÁPA időjárás