Megrongálták a PÁNKE virágágyását


2013-07-12 16:04:33  | cikk: mo  | 


Megrongálták a PÁNKE virágágyását főképe
Néhány nappal ezelőtt megrongálták a Pápai Nagycsaládosok Közhasznú Egyesülete által örökbefogadott virágágyást. Az áruház oldalában található területen a virágokat gyökerestül kitépték a földből, a díszköveket elhordták, a földet összetúrták. Krasztel Lászlóné, a PÁNKE elnöke elmondta, korábban is rendszeresen távolítottak el cigarettacsikkeket, állati ürüléket vagy egyéb szemetet az ágyásból, de ilyen vandalizmust eddig még nem tapasztaltak. A rongálást jelezték a Városgondokság felé is: az intézmény szintén értetlenül áll a történtek előtt. Az Eötvös utca torkolatában található ágyást hetente több alkalommal látogatja a PÁNKE tagsága, öntözik, kapálják, gondozzák a területet. A virágágyást körülbelül két évvel ezelőtt alakították ki, azóta sajnos tűntek el növények, de ilyen rongálást eddig nem történt. Ezúttal 72 darab vinka látta kárát a vandálok tevékenységének. 
Krasztel Lászlóné elmondta, a Városgondokság Fogadj örökbe egy közterületet!-programja keretében éppen most újították meg szerződésüket. Mindenképpen visszaültetik a növényeket, de gondolkodóba estek, hogy a jövőben ezen a területen van-e értelme újabb ágyás kialakításának. A PÁNKE elnöke hozzátette, a rongálás ügyében ismeretlen tettes ellen feljelentést tettek a rendőrségen.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-30 12:54:04

Hatalmas daru a víztoronynál


ajánlott cikk főképe

2020-02-12 13:18:59

Kincsek az utak mentén


ajánlott cikk főképe

2020-04-08 19:03:09

Elkezdődtek a beiratkozások a város egyházi óvodáiban


ajánlott cikk főképe

2020-04-15 19:22:46

Fedett buszváró a Pálházapusztán élőknek