Lombard: Supic és Preklet is aláírt


2013-07-12 17:23:56  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Lombard: Supic és Preklet is aláírt főképe
A Lombard Pápa vezetése folyamatosan a keret megerősítésén dolgozik. A lipóti edzőtáborban és a felkészülési mérkőzéseken nyújtott teljesítménye alapján Zoran Supic és Preklet Csaba teljesítménye is meggyőzte Tóth Bálintot – olvasható a pápai klub hivatalos honlapján. A felek ezt követően meg is állapodtak, a visszatérő Supic és a korábban az Egerben futballozó, kapuvári születésű Preklet Csaba is három évre írt alá. Szintén már csak néhány apróbb részlet hiányzik, hogy a középső védő Peter Struhar is pápai mezt húzzon magára, a játékos legutóbb Nyitrán játszott, de szerepelt a Nyíregyháza együttesében is.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-08 10:36:05

A maratoni távra is várják a jelentkezőket


ajánlott cikk főképe

2020-05-18 20:13:36

Újraindulnak az edzések a PELC-nél


ajánlott cikk főképe

2020-03-03 10:16:07

Egy lépésre a bajnoki címtől a Szabadgyalog SE


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 12:03:55

Elmarad a városi kispályás bajnokság