Gólnélküli döntetlen a ZTE ellen, Tóth Bálint csak részben elégedett


2013-07-13 14:38:24  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Gólnélküli döntetlen a ZTE ellen, Tóth Bálint csak részben elégedett főképe
Hazai közönség előtt is bemutatkozott a Puskás Akadémia elleni bajnoki nyitányra készülő Lombard Pápa. Tóth Bálint együttese az NB II-ben szereplő Zalaegerszeg csapatát fogadta a Perutz Stadionban. A kilátogató közel 200 néző küzdelmet és kihagyott helyzeteket igen, gólt viszont nem láthatott a két félidő során. A hazaiaknál újabb próbajátékosok kaptak bizonyítási lehetőséget, Jasmin Mecinovic, Novica Maximovic, Peter Struhar is ott volt a pályán. A lefújás követően a pápaiak vezetőedzője beszélt Maric esetleges pótlásáról, a labdarúgók hozzáállásáról, és a további tennivalókról is.
- Egy kemény hét végén vagyunk, melyben a legborzasztóbb az volt, hogy elvesztettünk a legjobb játékosunkat – utalt Maric sérülésére Tóth Bálint. Az biztos, hogy a támadó helyettesítése egyik pillanatról a másikra nem fog sikerülni, de azon leszünk, hogy ez két hét alatt sikerüljön, és győzelemmel kezdjük a pontvadászatot. Az mindenképpen pozitívum, hogy két héttel a bajnoki nyitány előtt ismét nem kaptunk gólt, elégedett vagyok a fiúk hozzáállásával, eddig még senkire nem kellett rászólnom, mindenki teszi a dolgát. Ez volt az egyik legkeményebb hetünk - a mai meccsen is látható volt, hogy fáradtak a játékosok- a probléma az, hogy még mindig jönnek újabb próbázók. Szerettem volna, ha több góllal nyerünk a ZTE ellen, nem így lett, a pályán látottak miatt egy-két játékossal el is kell beszélgetnem, ennél jóval többet kellett volna mutatniuk egy NB II-es csapat ellen, nem tetszett sem Preklet, sem Mecinovic játéka, olyan hibákat követtek el középen, amit egy rutinos csatár könyörtelenül kihasznált volna, egyedül Maximovic-ban volt egy kis spiritusz, ez egyelőre kevés. Dlusztus, Dóczi és Maric sérülése miatt jelenleg 17-en vagyunk, ennyi játékossal nekivágni a bajnokságnak nagy bátorság.

Lombard Pápa – ZTE 0-0 (0-0)

Lombard Pápa: Szűcs L. (Markek 48.) – Preklet (Tóth G. 62.), Struhar (Rodenbücher 55.), Mecinovic, Présinger (Németh M. 62.) – Supic (Maksimovic 55.), Szabó O., Quintero (Tajthy 62.), Tóth B. (Arsic 62.), Orosz (Király B. 67.) – Griffiths (Eszlátyi 62.)

Zalaegerszeg: Vlaszák – Pál (Babati (61.), Kovács G., Nánási, Nagy Z. (Bíró A. 76.) – Simonfalvi, Vágó (Kocsis A. 55.), Frizoni (Szegleti 55.), Máté, Hajdú – Pavicevic

A Lombard Pápa július 17-én Ausztriában az FK Sarajevoval találkozik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-05 10:08:00

Elhunyt a Pápai ELC korábbi játékosa


ajánlott cikk főképe

2020-03-24 13:38:24

Atlétika: Füredi Dániel Eb-szintet dobott


ajánlott cikk főképe

2020-03-06 18:05:54

Nehéz feladat előtt áll a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-03-30 18:48:12

Otthon készülnek a Perutz játékosai