Csányi Géza az elnökhelyettes a cigány nemzetiségi önkormányzatban


2013-07-15 13:06:25  | cikk: mo  | 


Csányi Géza az elnökhelyettes a cigány nemzetiségi önkormányzatban főképe
Elnökhelyettest választott a Pápai Cigány Nemzetiségi Önkormányzat (PCNÖ). A Kozák János elnök vezette testület három fővel határozatképes volt. A nemzetiségi képviselők három igen szavazattal Csányi Gézát választották elnökhelyettesnek. A jegyzőkönyv hitelesítésére az elnök Pente Gyulát jelölte, aki szintén elfogadta a felkérést. A testület tagjai ellenszavazat nélkül megválasztották Pente Gyulát. A személyi változások miatt szükségessé vált a PCNÖ Szervezeti és Működési Szabnályzatának módosítása, melyet szintén egyhangúlag elfogadtak a nemzetiségi képviselők.  

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-09 21:02:47

Pápán nem lesznek szigorító intézkedések húsvétkor


ajánlott cikk főképe

2020-05-06 14:54:42

Vért adtak a tűzoltók


ajánlott cikk főképe

2020-03-18 20:34:42

Nem végeznek szűrővizsgálatokat


ajánlott cikk főképe

2020-03-13 14:11:49

Kétszer is negatív lett a pápai kórházból Ajkára küldött koronavírus-gyanús beteg tesztje