Öt gólig meg sem állt a Lombard, Dlusztust ismét műteni kell


2013-07-17 19:22:20  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Öt gólig meg sem állt a Lombard, Dlusztust ismét műteni kell főképe
Ötödik felkészülési mérkőzését is lejátszotta a Lombard Pápa alakulata. A gárda Rábakeresztúron nehéz csapattal találkozott, hiszen a legutóbbi bosnyák bajnokság ezüstérmese, az FK Sarajevo volt az ellenfelük, akik négyszeres bajnokok, háromszoros kupagyőztesek, az utóbbi években pedig a nemzetközi porondon is megmérettették magukat, a közelmúltban indultak a Bajnokok Ligájában, az UEFA-kupában és az Európa Ligában is. Glatz Lajos technikai vezetőtől megtudtuk, a mieink magabiztos, gólra törő játékukkal ellenfelük fölé nőttek és nagyarányú győzelmet arattak. A találkozón a Diósgyőrből érkező Nagy Tamás és Bonbicz személyében két próbázó is helyet kapott.

Lombard Pápa - FK Sarajevo 5-0 (3-0) Gsz.: Griffiths, Orosz, Supic, Eszlátyi, Kenesei

Lombard Pápa: 1. félidő: Szűcs L. – Nagy S., Rodenbücher, Supic, Présinger – Tóth G., Szabó O. – Quintero, Tóth B., Orosz – Griffiths 2. félidő: Szűcs L. – Tajthy, Nagy T., Mecinovic, Németh M. – Bobnicz, Makszimovic – Király, Eszlátyi, Arsic – Kenesei K.

A csapathoz kapcsolódó hír, hogy a legutóbb Egerben futballozó Preklet Csaba nem lesz a Lombard játékosa. A Lengyelországban próbajátékon szereplő Dlusztus András viszont jól teljesített a Nielba Wagrowiec ellen 3–2-re megnyert tesztmeccsen az újonc gárda edzője pozitívan értékelte játékát. A rangado.hu értesülései szerint azonban mégsem jön össze a kölcsönadás, mivel a műtött térde olyannyira nem bírja a terhelést, hogy jövő szerdán ismét kés alá kell feküdnie. A pápaiak hazai közegben készülnek tovább, július 20-án szombaton 18 órától Ajka együttese látogat Pápára.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-08-04 20:51:49

Gólnélküli döntetlennel kezdett a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2018-07-16 19:35:02

A jövő pecásait nevelik


ajánlott cikk főképe

2018-07-14 07:45:27

Közleményt adott ki a Pápai Kosárlabda Club


ajánlott cikk főképe

2018-05-16 17:10:26

198 induló az idei túlélőfutáson