Gyerektábort szervezett a Hét Csillag Egyesület


2013-07-18 17:22:40  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Gyerektábort szervezett a Hét Csillag Egyesület főképe
Napi két edzés, esti túra, éjszakai tréning, sok mozgás, jó hangulat és közös játék jellemezte a Hét Csillag Kulturális és Sport Egyesület hagyományos gyerektáborát, melyet hét napon át idén Ugodon rendeztek meg. A korábbi évek pozitív tapasztalatai alapján sokan kaptak kedvet ahhoz, hogy ismét részt vegyenek a táborban. Pintér Péter elnök szerint szakmailag is hasznos volt az együtt töltött hét.
- 30 fő vett részt az idei táborban, mindazt, amit tematikailag kidolgoztunk sikerült véghez is vinnünk. Sűrű volt a program, aki ott volt biztosan nem unatkozott. Délelőtt képességfejlesztő edzés zajlott, ahol különböző virtuskodásokkal, gördülésekkel, földre vitelekkel telt el az idő, ebéd után pedig nagykesztyűs technikai képzés tartottunk. Szerettünk volna a tradicionális magyar fegyverekkel megismertetni a gyerekeket, ennek érdekében különböző versenyeket rendeztünk, volt karikás ostor pálya, íjászkodás, késdobálás. Idén szerepelt a programban éjjeli edzés, amit már nagyon vártak a gyerekek, ez is feldobta a tábor hangulatát. Az utolsó napon számháborút szerveztünk a kicsiknek.
Pintér Péter hozzátette, a közel 10 éves múltra visszatekintő felnőtt tábor helyszíne idén július végén Sötétvölgy lesz.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-01 15:24:30

Hasznos volt a 90 perc


ajánlott cikk főképe

2020-01-09 21:34:06

Megkezdte a felkészülést a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-02-23 11:10:49

Egy félidőnyi jó játék is elég volt


ajánlott cikk főképe

2020-02-13 09:58:57

Elhunyt a kenukirály