Megkezdte a felkészülést a PELC U-21


2013-07-19 17:09:34  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megkezdte a felkészülést a PELC U-21 főképe
A Magyar Labdarúgó Szövetség korábbi döntése értelmében idén egy NB II-es, illetve három NB III-as csoportot indít. Az átszervezés miatt az is biztossá vált, hogy az NB I-es csapatoknak nem lesz kötelező második együttest indítaniuk az NB III-as bajnokságban. Az élvonalbeli alakulatok közül a Kaposvár, a Mezőkövesd, a Paks, a Pécs, az MTK, a Puskás Akadémia, az Újpest és a Lombard Pápa sem indít tartalék gárdát. A szövetség ugyanakkor döntött arról is, hogy az U19-es bajnokságban felemeli a felső korhatárt 21 évre, ezáltal létrejött az U-21-es pontvadászat. A pápaiaknál a korhatári kötöttségek miatt sokan távozni kényszerültek az egykori harmadosztályú együttesből. Nagy Mihály szerint nagyon szigorú – a kapusok szemszögéből érthetetlen - szabályokat hozott a szövetség, hiszen még a hálóőrök nem játszhatnak vissza a junior pontvadászatba, hogy azokkal a portásokkal mi lesz, akik az U-21-ben már nem, az első csapatnál még nem kaphatnak lehetőséget, nem lehet tudni.
- A Lombard II meghatározó játékosai közül Somogyi Richárd Balatonfüredre, Horváth Tamás Ausztriába, Páli Márk Ugodra igazolt, de Enyingi Marcell, Enyingi Márk és Németh Máté sem tagja a készülő keretnek - – mondta el Nagy Mihály, a Pápai Egyesített Labdarúgó Club szakmai igazgatója. Függetlenül attól, hogy junior csapatról van szó, a felkészülésünkben nincs változás, ettől a héttől kezdve az iskolakezdésig úgy edzünk, mint egy profi csapat, napi két alkalommal, edzőmérkőzésekkel. A feltételek adottak a megfelelő készülésre, a 20-25 fős keretre nem lehet panaszom, mindenki becsületesen teszi a dolgát. Kitűzött célunk nincs – nyilván szeretnénk minél előkelőbb helyen végezni – de a végső helyezésünknek nincs jelentősége.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-08-21 18:49:42

Felkészülési versenyt rendez a Koko-Gym


ajánlott cikk főképe

2018-07-20 18:18:07

Sikeres danvizsgát tettek


ajánlott cikk főképe

2018-07-10 18:40:27

16 csapat került a nyugati csoportba


ajánlott cikk főképe

2018-05-14 16:38:46

Nyolcadik helyen zárt a Bakonyerdő Pápa