Új játszótér a Káposztáskertben


2009-08-20 20:46:05  | cikk:  | fotó: Babos Petra  | 


Új játszótér a Káposztáskertben főképe
Rekkenő hőségben adták át az új játszóteret Tapolcafőn, a Káposztáskertben, augusztus 20-án délután.
Az ünnepségen dr. Kovács Zoltán polgármester elmondta, hogy már nagyon régóta szerették volna a településrész képviselőjével, Zsegraics Gyulával együtt elérni azt, hogy a Káposztáskertben játszótér épüljön. Sokat kellett a mai napra várni, rendezetlen volt a terület, most azonban megépültek hinták, homokozó, mászókák. Megtudtuk, hogy a játszótér még most sincs teljesen kész, a füvesítésre és az árnyékolásra, a faültetésre később kerül sor.
Az átadást követően birtokukba vették a kicsik és nagyok a játszóteret. A kézműves foglalkozások, a játszóház és a légvár egész délután várta a gyerekeket.
 A játszótér átadása után dr. Kovács Zoltán és Zsegraics Gyula megkoszorúzták a helyi hősök emlékművét.

Babos Petra


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet