Elkezdték a felkészülést a PELC csapatai


2013-07-24 22:10:16  | cikk:  | 


Elkezdték a felkészülést a PELC csapatai főképe
Július 15-én vezényelték az első tréningeket a gyerekeknek a Pápai Egyesített Labdarúgó Club utánpótlás edzői. Az 1999-es korosztály a Spartacus pályát vette birtokba, ahol Forsthoffer Tibor vezetésével heti 8 edzésen vesznek részt a fiatalok. Az idei bajnokságban az U-15-ös másodosztályban szerepel majd az együttes, ahol elsősorban nem a helyezés lesz a fő szempont, mondta el a pápai mester.
- Soha nem volt elsődleges cél, hogy dobogón végezzünk, vagy hogy az első tízbe bekerüljünk – mondta el Forsthoffer Tibor, az U-15-ös együttes edzője. - A fő elvárás, hogy játszon jól a csapat, fejlődjenek a gyerekek, az edzésen gyakorolt dolgokat éles szituációkban is meg tudják valósítani. A nagy hőség ellenére a gyerekek szépen dolgoznak, bár a nyaralások miatt egyelőre csak 14 fővel tartjuk a foglalkozásokat. Sajnálatos módon 3 játékosunk egyelőre előttem nem ismert okok miatt falusi csapatba igazolt, így a keret létszáma 17 játékosra csökkent. Az negatív előjelek ellenére minden mérkőzésre úgy készülünk, hogy nyerni szeretnénk.
Az 1998-as korosztálynál Orovecz András helyét az egykor a klubnál dolgozó Jurik Tihamér vette át. Nehéz dolga lesz a trénernek, hiszen tavaly mindössze 3 pontot gyűjtöttek a kiemelt bajnokságban, míg idén az U-16-os első osztályban szerepelnek majd. Az edző munkáját Radó Tamás segíti, aki szerint a legfontosabb, hogy a gyerekekből jó ember és jó játékos váljon.
- Július 15-én kezdtük a felkészülést, napi egy edzéssel - fogalmazott Radó Tamás. - A nagy meleg nem segít rajtunk, de a gyerekek rendesen odateszik magukat, minden feladatnál a maximumot nyújtva. Kilenc új srác érkezett a kerethez, akik közül többen még nem játszottak semmilyen csapatban sem, ezért elsősorban technikai dolgokat próbálunk velük gyakoroltatni. A csapatban van 3-4 olyan játékos is, aki ha megfelelő munkát végez, szép jövő várhat rá.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-08-13 14:13:16

Máris elköszönt a Perutz védője


ajánlott cikk főképe

2019-05-29 17:02:28

Fekvenyomás: Világbajnok lett a pápai cselgáncsozó


ajánlott cikk főképe

2019-09-03 15:15:42

Elhunyt elnökére emlékezik a kosárcsapat


ajánlott cikk főképe

2019-07-25 13:07:49

Döntetlen Ajkán


PÁPA időjárás