Két edzőtáborban vettek részt a Patent Griff SE karatékái


2013-07-25 10:10:21  | cikk:  | fotó: fotó: http://www.shi  | 


Két edzőtáborban vettek részt a Patent Griff SE karatékái főképe
Immáron ötödik éve Ugod ad otthont a Patent Griff SE táborának. A hétfőtől szombatig tartó esemény első két napján a kezdő, szerdától a haladó csoport tagjai vettek részt a foglalkozásokon, melyeken rengeteg játék és képességfejlesztő gyakorlat szerepelt a programban. Napi három tréninggel készültek a karatékák, így egy hét alatt csaknem egy hónapos edzésmunkát végeztek el.
- Összességében jól sikerült a tábor, sikerült megalapoznunk a gyerekek állóképességét a versenyszezonra, e mellett technikai dolgokat is tudtunk gyakorolni – mondta el Bolla Péter, a Patent Griff SE gyerekedzője. A tábort övvizsgával zártuk, ami egész jól sikerült. Volt, aki nem tudta megszerezni a magasabb övfokozatot, de a következő megmérettetésre már ők is összekapják magukat.
Júlus első hetében az egyesület 8 tagja Jászberénybe utazott a Shinkyokushin Harcművész Szövetség edzőtáborába. A szervezet vezető mesterei tartották a foglalkozásokat, ahol sok újítással ismertették meg a résztvevőket. A tábor felméréssel zárult, a klub karatékái közül Kovács Péter 7., míg Sinkó Attila 1. kyu-ra tett sikeres vizsgát.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-07-26 12:05:14

Öt nap a tó partján


ajánlott cikk főképe

2019-07-30 20:29:34

25 érmet szereztek az év első felében a légtornászok


ajánlott cikk főképe

2019-08-09 10:26:26

Megyei rangadó vár a Perutz FC-re


ajánlott cikk főképe

2019-06-24 18:26:26

PELC juniális


PÁPA időjárás