Edzőtáborban és versenyeken a Pápai Úszó SE versenyzői


2013-07-28 15:41:49  | cikk: Szalai Gábor  | fotó: www.puse.hu  | 


Edzőtáborban és versenyeken a Pápai Úszó SE versenyzői főképe
Június 17-től 21-ig Marcaliban készültek fel a versenyszezonra a pápai úszók. Napi két vízi és szárazföldi edzésen vettek részt a sportolók, így megfelelő alapot szereztek a megmérettetésekre. Július 5-én hat versenyző utazott Esztergomba, ahol a nagy tradíciókkal bíró XXIII. Szent István Kupát rendezték, több hazai és szlovák utánpótlás korú úszó részvételével. 14 egyesület 167 úszója közel 500 számban állt rajtkőre. A pápaiak kiválóan szerepeltek, hiszen öt arany-, négy ezüst-, és három broznérmet szereztek. Nagy Zsófia minden versenyszámát megnyerve a legeredményesebb lány versenyző címét is megszerezte. Ezt követte az Országos Vidék Bajnokság Hódmezővásárhelyen, ahol nem sikerült megismételni a tavalyi eredményeket.
 
- 55 vidéki egyesület érkezett több, mint 430 versenyző töltötte meg a Gyarmati Dezső Sportuszodát. Tavaly sikerült itt dobogós helyeket elérni, de idén sajnos a korosztályos rangsorolás miatt idősebbekkel versenyeztünk – fogalmazott Babai Gergő, a PUSE edzője. A gyerekek így is megállták a helyüket, sokan javítottak egyéni legjobbjukon, ami bíztató a jövőre nézve. Külön meg kell említenem Korbély Dominikot, akivel készülünk az Ifjúsági Országos Bajnokságra. Ez nagyon fontos megmérettetés lesz, hiszen Dominik bizonyíthat, hogy megállja helyét a válogatottság kapujában is. Addig erősítő és gyorsító edzéseket tartok az egész csapatnak, hogy bírják a hosszú távokat, illetve ne fáradjanak el a hajrában.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-09 15:33:23

Maradnak a korlátozások a PELC-nél


ajánlott cikk főképe

2020-06-02 18:52:35

Hat edzés két hét alatt


ajánlott cikk főképe

2020-01-30 11:07:43

Minősítési szinteket lőttek


ajánlott cikk főképe

2020-02-17 18:25:17

Szeniorok tornája